Spark i baken

Tävling: vinn TV4 Play Premium

Loppi-1-1-2-1

Mellan träningspass, jobb och lek med familjen älskar jag att se på teveserier och filmer. Fast helst entimmes-långa serier. Är inte filmen superbra brukar jag tröttna halvvägs, är lite för rastlös för att se klart en seg film. Jag har kompisar som fortfarande gillar att se ett avsnitt i veckan (som förr i tiden – alltså typ för ett par år sedan) men själv älskar jag att följa en serie och se ett avsnitt varje kväll. I veckans tävling kan du se hur mycket du vill på teve och titta precis som det passar dig. Vinnaren får ett årsabonnemang på TV4 Play Premium värt 1 188 kr.

Som Premiumkund på TV4 Play Premium har du tillgång till en massa härligt innehåll från alla TV4:s kanaler. Du ser alltid dina program utan avbrott och samtidigt som de visas i tv. Vi samlar även upp hela säsonger så mycket vi kan så att du kan gå tillbaka och se om favorit-avsnitten eller kanske se ikapp om du missat något. Vi har ett stort innehåll för barnen med bland annat Chuggington, My little pony, Dinosaur king, Tobbes trix och mycket mer. Med TV4 Play Premium ser du även många sportevenemang utan avbrott som tex friidrotts-EM. Självklart ser du allt i surfplattan, mobilen, datorn eller Apple tv.

För att tävla:
– berätta i kommentarsfältet vad du helst ser på teve just nu och motivera varför du ska vinna
– senast den 30 juli behöver jag ditt svar, då utser jag en vinnare.

Lycka till!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma Vuckovic

  Jag gillar att titta på matlagningsprogram & vissa dokusåpor. Men viktigast är att barnen får se sina favoriter innan läggdags. Därför vill jag vinna 🙂

 2. Nina

  Jag studerar till sjuksköterska och det innebär en väldigt massa plugg på dygnets olika timmar (ofta när alla bra serier visas) men något som går förlorat är alla bra serier som sommar med Ernst, dokumentärer, bonde söker fru mfl. Jag skulle själv inte kunna lägga studielånen på tv-abonnemang så önskar verkligen att jag kan få möjligheten till avkoppling framför en härlig serie 🙂

 3. Sanna

  Jag är verkligen en allätare när det kommer till TV-program och filmer, och det enda som jag egentligen inte tittar på alls är actionfilmer där det bara går ut på att slåss/döda varandra. Uppskattar drama/komedi serier och kriminalserier lite extra och tycker det är intressant med fakta program även om jag sällan hinner se det och det är faktiskt en av anledningar till att jag skulle vilja vinna detta fantastiska pris då jag själv skulle kunna se program i min egna takt och när tid ryms. En annan orsak är för att det är smidigt att ta med sig vilket gör att vi kan se våra favorit program även när vi är bortresta och är ute och far på äventyr. Kort sagt vore detta en helt fantastiskt pris som hela familjen skulle kunna utnyttja och ha glädje utav.

  Kram Sanna

 4. Linda

  Gillar kriminalserier typ CSI plus dokumentärer. Sen slinker det nog ner lite inredningsprogram också 🙂 Dock har jag svårt att se det jag vill se. Gillar inte känslan av att känna mig ”tvingad” att behöva sitta framför tvn en viss tid varje vecka, bara för att kunna se programmet jag vill se. Jag lever ett ganska hektiskt liv med jobb, träning, träffa vänner, resa osv. Därför missar jag oftast det jag vill se. Samtidigt jag tycker det är ganska skönt att bara slappa ner sig i soffan med lite tv-titteri. Därför önskar jag mig play. Jag får se det jag vill, när jag vill. Guld ju!!!

 5. Lotta

  Jag gillar de här lite ”mindre” kriminalserierna som brukar gå på sommaren, som Whitechapel. Och så älskar jag Solsidan! Det är så skönt och avkopplande att få fnissa och skratta åt andras vardagsproblem, som egentligen är rätt lika ens egna. Tyvärr upptäckte jag den här serien långt efter alla andra och har ännu inte haft möjlighet att titta ikapp. Skulle så gärna se den från början.
  För sex veckor sedan föddes lillebror i familjen, vi blev tvåbarnsföräldrar och vår snart tvååring blev storebror, med allt vad det innebär.
  Det skulle kännas väldigt lyxigt att få krypa upp i soffan tillsammans med mannen och bara kunna välja och vraka i tv-utbudet när barnen somnat utan att behöva vara bunden till särskilda tider.

 6. Marie

  Jag älskar att titta på serier, matlagning- och inredningsprogram men hinner och orkar inte alltid titta när det sänds. Just nu är det minstingen i familjen som härskar över fjärrkontrollen då han gärna vill se barnprogram. Jag vill gärna vinna för då kan jag förhoppningsvis få titta och frossa av både ”nya och gamla” program som passar mig och maken kan få se mer sport! 😉

 7. Jessica Hellström

  Sommar med Ernst är mitt favoritprogram just nu – han är ju så grymt duktig och man får så stor lust att göra om hemma. Annars blir det ett avsnitt av favoritserien just nu varje kväll, har sett alla säsonger av tex Dexter, WhiteCollar, Breaking Bad, Bones, Lie to me, ja listan kan göras lång.

  Jag fyller år den 30/7 och tv4 play premium hade varit den bästa födelsedagspresent man kan få.
  För vem vill inte titta på tv utan reklamavbrott, välja tid när det passar en själv (tex efter träningen när det är för sent för alla bra program på tv) och ge barnen massa roliga barnprogram att titta på om och om igen. Hela familjen skulle uppskatta denna underbara tjänst!!

 8. Kristina

  Jag ser gärna på serier men har oftast fullt upp just när serien sänds. Så play-tjänsten är ett väldigt bra alternativ för mig 🙂
  Min sambo flyttar i dagarna ifrån mig och tar med sig tv-abonnemanget därför vore det lite roligt att få vinna detta och ha det som en överraskning till min son.

 9. Katarina

  Det jag övervägande ser på tv just nu är allehanda barnprogram, då treåriga dottern gärna tittar på tv vid frukost och vid läggdags. Hon har sina barnprogramsfavoriter och tittar gärna på dem om och om igen. Just därför skulle jag hemskt gärna vinna då familjen sedan en ganska lång tid tillbaka enbart tittar på play-kanaler. Detta för att själva kunna styra vilket program vi tittar på och när. Det här utbudet skulle passa oss alldeles perfekt =)

 10. Ewa

  Jag tycker om att titta på lite av varje. Komedi, romantik, kriminalare. Gillar också när Manhattan en bra serie och kan plöja en hel säsong på kort tid. Tycker också om att titta på filmer med dottern (7,5). Blir ofta många tankar runt det som händer i filerna och det känns tryggt att vara med första gången hon tittar på en film.

  Varför ska jag vinna? För att kunna fortsätta titta på mina och dotterns favoriter

 11. Marie

  Jag älskar att titta på vampyr och zoombie filmer/serier!
  Men det gör ingen annan i familjen, så det blir ”lite”
  problematiskt, när det dyker upp något som jag bara
  måste se, men ingen annan vill, hmmm..
  Därför har vi skaffat en xtra tv, till tonårsdottern, som
  tycker mammas smak på vampyrer, suger!
  Tyvärr så är det stört omöjligt att få hennes tv abonnemang
  att fungera, trots att reparatörer försökt fixa med sladdar
  och kundtjänsten påstår att det skall fungera, suck!
  Så nu sitter vi med ett xtra abonnemang att betala på,
  som inte fungerar, så arg och frustrerad är ”bara förnamnet”
  Så hade verkligen varit toppen, om vi fick vinna TV4 Play Premium,
  och dottern fick ngt klokt att titta på, medan mamma fortsätter
  att ”tjafsa” med kabelbolaget!
  Ha det så gott/ Marie