Planering och fundering inför 2014 – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Planering och fundering inför 2014

Jag tycker det är härligt med nyår, precis som jag gillar starten av hösten. Jag får alltid en massa energi, skriver gärna (ibland alldeles för långa) listor på allt jag vill ska ske och är förväntansfull inför allt som kan inträffa. På nyår skriver jag dessutom ett brev till mig själv där jag berättar om året som kommer som om det redan har hänt. För att så små frön i mitt undermedvetna. En härlig tradition jag har för mig själv då jag låter innehållet i brevet vara privat.

Om några veckor ska jag skola in Tilde på förskolan vilket jag ser fram emot. Det gör nämligen att jag får lättare att fokusera på jobbet några timmar dagtid och fokusera på barnen när de väl är hemma. Nu är min familjetid och jobbtid lite flytande och går in i varandra. På det privata planet ser jag fram emot att fortsätta följa mina barns utveckling och se dem upptäcka nya saker kommande året, men inom jobbet har jag främst två saker jag kommer fokusera på. Två projekt som jag älskar att jobba med och som jag ser fram emot att se slutresultatet av.

För det första – Att skriva en bok gav mersmak, och jag har redan färdigställt manuset till min andra bok med planerad utgivning i augusti. Nu under våren jobbar jag tillsammans med förläggare, redaktör och fotograf för att göra boken snygg i bokform. Boken skiljer sig mycket från den första, det är ett annat ämne och utformningen av boken kommer se annorlunda ut. Mer information kommer ni få inom kort …

För det andra – År 2013 blev året då jag valde att börja jobba med en idé som har legat och grott i mig i flera år men som jag NU äntligen känner att jag vågar, vill och kan satsa på fullt ut. Det är på många sätt det största jag gjort då det krävs mycket investering i form av tid, kunskap och pengar för att starta upp det. Men jag är på god väg och jag hoppas ni ska få se slutresultatet under 2014. Vill inte säga för mycket än då saker och ting ibland tar längre tid än vad man tror.

I träningsväg är mitt stora mål Stockholm marathon. Min höft börjar bli bra och jag hoppas kunna öka träningen allt eftersom så att jag känner mig redo när jag väl står på startlinjen 31 maj. Ni får följa min resa i bloggen.

Förutom boken, projektet och maran ser jag fram emot olika events, att fortsätta jobba med min blogg och kommunicera med er på olika sätt samt att göra en massa saker som jag just nu inte har en aning om. Det är lite det som är charmen med ett nytt år – man vet aldrig vad som kan hända. Men jag hoppas på ett fantastiskt 2014 för dig och för mig. – Och glöm inte utmaningen #sparkibaken365

blickafram
Vi blickar framåt mot 2014.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Erika

    Har precis hittat hit till dig och till loppi.se. Vilken fin blogg du har! Ska kolla in det där med sparkibaken med 🙂 Gott nytt år!