Återkoppling på läsarundersökningen – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Återkoppling på läsarundersökningen

Tack alla som svarade på frågorna i min läsarundersökning 2013. På en vecka fick jag in 728 svar. Därför har det som ni förstår tagit lite tid att läsa igenom alla svar. Men det har jag gjort nu. Det lätta var frågorna där ni bockade i en ruta, där fick jag snabbt ut den statistik jag ville ha, men det mest intressanta är det som skrevs i fritextrutorna. Jag har fått många bra tips på hur bloggen kan bli ännu bättre, samtidigt som det glädjer mig att de flesta av er verkar vara väldigt nöjda som det är.

Jag kan lugnt konstatera att det är tjejer jag skriver för i denna blogg (eller så är inte män aktiva i undersökningar). Endast fem killar svarade nämligen på undersökningen. De flesta av er tränar 3-4 ggr per vecka, sedan fanns det några som tränar väldigt många timmar och några som inte tränar alls på grund av skada eller sjukdom. En tredjedel av mina läsare har barn, och så här ser fördelningen ut åldersmässigt:

Många av er vill att jag ska bli mer personlig, ni vill ha mera inlägg om mig och min familj. Dessutom vill många ha fler recept, träningsövningar och tips. Flera efterlyser event som sker ute i landet, och jag kommer förhoppningsvis få möjlighet att träffa några av er i Göteborg i höst – och i slutet av maj ska jag till Åre. I övrigt är det svårt att vara på alla ställen samtidigt. Men jag tipsar gärna om roliga saker som sker – så har du tips, hör av dig till mig.

En del upplever att sajten ibland är seg och det håller jag med om. Mitt webbhotell Binero har haft upprepade problem vilket påverkar, sedan har sajten varit allmänt seg ibland ändå. Jag ska försöka lösa detta med min webbyrå.

Några vill att jag ska skriva om andra rena sporter än tennis (förutom mina mer allmänna träningsinlägg) – och det är svårt. Det är tennis jag sysslar med. Vill man läsa om handboll, basket eller vad det nu kan vara får man läsa det någon annanstans. Däremot kommer golfinlägg under sommaren!

Ni vill också ha mer om ätstörningar och ni vill även ha råd för de som har haft andra matproblem än vad jag har upplevt. Ni vill ha bra tips för viktminskning eller viktökning på ett sunt sätt.

Något ni blir inspirerade av är fina bilder. Jag fick beröm från flera av er att jag har bra bilder, men själv är jag inte nöjd, jag vet att de kan bli mycket bättre. På söndag ska jag däremot gå en fotokurs med Emelie för att bli ännu bättre på att använda min G12.

För att sammanfatta: jag kommer fortsätta som jag gör nu, med inlägg som publiceras några gånger om dagen där jag blandar personligt med tips, inspiration och fakta. Fler träningsövningar kommer för olika inriktningar och recept kommer när jag känner att jag har något kreativt och gott att bjuda på. Dessutom spar jag era tips på inlägg och kommer portionera ut dem nu och då i bloggen. Jag hoppas på att ni kommer fortsätta vara nöjda och bli ännu mer inspirerade!

– och grattis till Karin M som deltog i undersökningen, jag har mejlat dig och en av mina böcker kommer på posten.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Em

  Suverän återkoppling, precis så där ska det skötas! Så bra gjort! (Och jag personligen önskar mig ett inlägg om coreträning i andra trimestern och framåt… ;))

 2. Madde

  Skulle vara jätteroligt om du skrev mer om ätstörningar. Själv är jag väldigt ung och skulle behöva tips och sånt om hur det bästa är att göra när man inte har någon lust alls att äta. Jag har fått höra av mina kompisar och även skolsystern på min skola har pratat med mig om att jag äter alldeles för lite. Dock är jag väldigt dålig på att prata med andra om sånt så skulle vara kul att få tips och råd av dig.
  Din blogg är bäst! Kram.

 3. Anna

  För att lösa “problemet” med att du bara skriver om tennis som specifik sport, så kanske du då och då kan bjuda in gästbloggare? Dvs en person som utövar någon sport/träningsform som inte du utövar och som kan skriva ett eller två inlägg om detta? Ibland kanske det kan vara en person som är känd inom sin gren, ibland kanske en väl insatt motionär? Alla vill väl bidra till att sprida “sin” sport, särskilt i fall där sporten inte är så välkänd för den stora massan (t ex crossfit, kampsport, mountainbike, terränglöpning… etc).

  1. Spark i baken

   Bra idé! Intervjuar ju ibland olika idrottare, men det är något som skulle vara roligt att göra mer av 🙂