Årets förebild? – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Årets förebild?

Ni vet ju att jag blev lite besviken över att Veckorevyn inte hade någon hälsokategori att tävla i med sin blogg, men nu har jag hittat en annan tävling där jag behöver din hjälp. Jag skulle verkligen uppskatta det. Jag lägger ner mycket tid på min blogg, och ni läsare är anledningen till att jag orkar. Jag strävar hela tiden efter att bli bättre och möta era efterfrågningar. Så, OM du tycker om min blogg, OM du tycker att jag är en bra förebild, OM du vill hjälpa mig, nominera mig till årets förebild.

Det här är årets förebild enligt Healthy Business:

“Årets förebild
Går till den person som under det gångna året gjort en insats eller prestation som verkat positiv för branschen. I denna värdering tas även hänsyn om aktören bidragit till ökat massmedialt intresse för branschen. Det kan vara en expansiv klubb, en uppskattad leverantör, en enskild individ, instruktör etc.

Gå in på här och scrolla ner till nomineringsfältet. Välj “årets förebild” och nominera mig och min blogg. Jag tycker verkligen att det är dags att träningsbloggar uppmärksammas mycket mer än vad de gör idag, och att få ett erkännande i träningsbranschen där jag jobbar skulle betyda mycket för mig.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Therese

  Hej Therese!

  Ville bara tala om för dig att jag deltog i en undersökning från ToppHälsa där man skulle fylla i vem man tyckte var mest inspererande som hälsoförebild. Namn man kunde välja på var b.la Susanna Kallur, Kock- Tina, Blossom Tainton-Lindqvist mfl. Jag valde alternativet annan och skrev där i ditt namn, för det är precis vad jag tycker att du är. En hälsoförebild!

  MVH// Therese

 2. Anna S

  Självklart har jag röstat på dig Terese! Håller verkligen tummarna för att du vinner, du är en väldigt bra förebild. Och som du säger, träningsbloggarna förtjänar både uppmärksamhet och erkännande. De är viktiga i många människors liv, motiverar till motion och hälsa.

  (och till dig Sanna, det går ofta till så här på bloggar. Hur skulle man annars känna till vilka tävlingar som finns?)

 3. Sanna

  Fast skulle det inte kännas bättre att vinna utan att ha bett om det?? Här sjönk du litegrann i mina ögon. Det finns andra sätt att jobba på att synas än att fiska röster.

  1. sparkibaken

   Klart att det skulle. Jag är egentligen ingen person som sticker ut hakan om mig själv, men hade du vetat om tävlingen om jag inte skrev om den? Jag tvingar verkligen ingen att rösta, det är därför jag trycker på “OM” i inlägget. 🙂

  2. thePilla

   Nja, jag hüller nog inte riktigt med. Ser Spark i baken som Hälsobloggarnas Blondinbella – för att fü fram fler bra hälsobloggar krävs det ofta en förebild som föder nya bloggar och en vinst i ür kanske betyder en hälsa/fritid/sport kategori nästa ür? Precis som Mc Donalds födde Burger King, Max, Wendys etc… Lycka till