Spark i baken

Pelle P och Childhood

Pelle P och Childhood

Det är inte bara när jag tränar som jag gillar sportiga kläder, till vardags trivs jag också bra i en sportig look, även om jag också har klänning eller blus och kjol ibland. Ett klädmärke som gör sportiga plagg till vardags för både barn och vuxna samt mer specifika plagg för segling och skidåkning är Pelle P. Själv har jag inte testat deras kläder, men Charles fick hem några fina tröjor från deras nya samarbete med Childhood som jag gärna vill slå ett slag för.

World Childhood Foundation har siktat in sig på tio artiklar från FN:s barnkonvention vars syfte är att barn ska få vara barn. Varje utvald artikel har tilldelats en färg, och de återspeglar sig som prickar på plaggen (se nedan) i Pelle Ps specialkollektion. Handlar du något av plaggen går 10% av priset direkt till Childhood. En bra kombination samtidigt som dina barn får snygga lekvänliga kläder.

Och för att göra det ännu bättre har du som läsare av Spark i baken 30% rabatt på Pelle P:s webbshop till och med 30 juni 2014. Uppge kod: CH5. Spana in webbshoppen här.

Pelle P och Childhood

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.