Spark i baken

Jeans som klarar ett aktivt liv

ossoami

MAMMALIV. Med två aktiva barn vet jag hur snabbt vissa kläder går sönder. Jag gillar kläder som är tåliga, sköna att ha på sig (krav från mina barn) och som barnen kan leka fritt i utan att få begränsad rörlighet.

Nu har mina barn precis börjat testa jeans från Ossoami, ett svenskt relativt nystartat företag som gör jeans med extra tåliga material men med samma jeanskänsla som vanlig denim. Mina barn har precis börjat använda jeansen, så om de håller så bra som de ska vet jag inte, men de har en ettårig ”trasig knä”-garanti i webbshoppen, och mina barn har redan börjat testa tåligheten och rörligheten genom att krypa omkring och som Charles på bilden ovan – hoppa grodhopp!

Byxorna Charles har är Pal chino, en tunnare (supersnygg tycker jag) byxa när smidigheten är viktig och Tilde fick dessa som är mer tvättade för att bli mjukare men har Corduradenim på framsidan som ska vara 10 gånger tåligare än vanlig denim.

Vi fortsätter testa jeansen här hemma, och ger detta som ett julklappstips om du har barn som snabbt sliter ut sina byxor.

Detta är ett sponsrat inlägg i samarbete med Ossoami, men mina åsikter är som alltid mina egna.

ossoami

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.