Svininfluensan? – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Svininfluensan?

Citronte med en massa honung i.
Citronte med en massa honung i.

Nej, jag har gått och blivit sjuk! Tror dock inte att det är svininfluensan (som det varnas för rejält här – på hotellet i Beijing hade vi till och med en termometer på rummet och en infolapp om sjukdomen), utan det är nog en vanlig förkylning.

Trots förkylning så har vi vandrat omkring på stan idag och fastnade på ett fik i ett par timmar under ett rejlt regnväder med åskar och blixtar precis ovanför. Tur att de hade varmt te som jag kunde sippa på. Längtar faktiskt lite hem till sängen, tv:n och Glenn som kan ta hand om mig …

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Solli

  Tråkigt att du har blivit sjuk! Hoppas du kryar på dig så snabbt som möjligt så att du hinner njuta mer av din semester 🙂
  Kram!

 2. ★ ROXTAH ★

  * Är du Modebloggare, har en mammablogg eller vilken blogg som helst? Stor eller liten blogg är välkomna att höra av sig till oss på ROXTAH.

  Maila oss via ROXTAH@LIVE.SE och berätta lite om dig och länka till din blogg. Vi återkommer eventuellt till dig med ett samarbete som innebär att du gör våran butik synlig på din blogg. Eventuell sponsring för tävlingar med mera. Ett personligt erbjudande till DIG där DU alltid kan få 15% billigare på hela ROXTAH sortimentet. Kan inte kombineras med andra erbjudanden samt rabatter.

  Vi kommer få in modeplagg såsom skor, kläder och mycket mycket mer!

  Vi på ROXTAH ser fram emot att höra från dig.