Två tredjedelar – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Två tredjedelar

Rejält svettigt.
Rejält svettigt.

Jag var inte så duktig som jag hade bestämt mig för att vara. Jag nöjde mig med en timme istället för nittio minuter i Hagaparken. Jag känner att jag inte har sprungit långt eller på topp sedan maran. Förhoppningsvis blir det bättre snart. Har som mål att fokusera på just löpningen de närmaste veckorna. Längtar efter att få springa och känna att jag har starka och snabba ben. Just nu känns de mest tunga och trötta.

Den här veckan och nästa vecka instruerar jag fyra spinningklasser. Det är mindre än vad jag brukar och det öppnar upp för fler löpningsmöjligheter. Jag siktar på att denna vecka springa måndag (check på den!), onsdag och lördag.

Åh vad jag ville låna en hund!
Åh vad jag ville låna en hund!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. GymGlam/Caroline Nilsson

    Härligt med utomhusträning! Imponerande att du fixade värmen, vi patade just om att springa i den typ av värme det var just igår när vi gick på lunchen och var rörande överens om att det bara är galningar som sticker ut och springer dagstid en sån dag, haha.. & så du då! Kram på rej!

  2. Charlotte

    Hej Terese! Vet du vad “shape” är för klass på SATS? Den måste vara ny för jag har aldrig sett den förut men såg att den fanns i veckan på Hötorget. Vet du vad det är för sorts klass? Mvh Charlotte

  3. Fanny

    Oj jäklar vad duktigt! Både spinning och sån lång löpning. Själv ska jag masa iväg mig till spinning om dryga timmen, skulle aldrig orka löpning på det. I och för sig har jag redan cyklat 40 minuter utomhus relativt snabbt så det kanske räknas det med? 😉 Plus stått upp på jobbet halva dagen..