Spark i baken

Långpass på långfredagen

Att springa långt denna fredag passar rätt bra, och långt i detta fall var för mig 10 km. Det är första gången i år som jag testar att springa den sträckan efter min höftskada. Jag tog det lugnt och gick några meter ett par gånger under rundan. Kroppen var seg men höften var snäll. Så *peppar peppar* jag tror inte att jag pressade för hårt. Men jag försöker bygga upp styrkan successivt för att vänja kroppen vid löpning på nytt, det är ju så kul att springa! Väldigt härligt var det idag, med luft i Hagaparken som var lätt att andas efter nattens regn. Bra start på långfredagen!

Dagens löparoutfit: tights och jacka Björn Borg, tröja Craft, strumpor GoCoCo, skor Nike, klocka TomTom.

20140418-094028.jpg

20140418-094037.jpg

20140418-094052.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alexandra

    Tack för en kul blogg! Min fråga bara, har du tips på bra övningar för ben och rumpa. Annat än utfall, benböj, benpress och höftlyft? Har fastnat i dom övningarna varje gång jag tränar ben, visst tar det och jag lägger på vikt allt eftersom men jag blir så otaggad på att träba ben eftersom övningarna är detsamma…

    1. teresealven

      Jag gillar exempelvis draken samt att ligga på mage och lyfta böjda ben uppåt (ganska liten rörelse, men jag upplever att jag får bra kontakt). Dessutom gillar jag att ta stora steg upp på en låda.