Girl Power under NYRR Mini 10K – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Girl Power under NYRR Mini 10K

Foto från NYRR New York Mini 10K 2012.

Men så roligt – var inne på NYRR New York Mini 10Ks hemsida i samband med att jag skulle besvara frågan nedan från en läsare, och vad hittar jag där? Jo en bild på mig! De har lagt upp ett urval bilder från loppet och i albumet “Girl Power on the Streets” dök plötsligt jag upp. Gillar bilden – jag ser helt överlycklig ut. Och det var jag, tror det här är någon kilometer innan mål och jag är glad att jag och babymagen tog oss runt hela vägen.

“Jag hittade precis din blogg efter att ha googlat info om NY Mini 10K, och undrar bara hur du gjorde för att fixa plats på den? Jag menar, gick du via en resepartner i stil med SpringTime eller kan man som icke-amerikan fixa plats genom NYRR’s hemsida, precis som amerikanerna? Jag och en polare funtar nämligen på att springa NY Mini nästa sommar.”

Svar: Kul att du har hittat min blogg. Kan verkligen rekommendera att springa loppet, det var rikitgt kul. Vi bokade egna startplatser, de släpper biljetterna ett par månader innan loppet, så håll koll på NYRRs hemsida. Det var smidigt att boka och enkelt att hämta ut startnummer någon dag innan loppet. Lycka till nästa år!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ebba

  Hej! Tack för en inspirerande och superbra blogg! 🙂 jag har en fråga som jag hoppas du kan svara på.. har verkligen fastnat för spinning, och tänker mig köpa ett par spinningskor, men har ingen aning om vad man ska tänka på? finns det olika “typer” som det finns olika löparskor, eller är det mest design och pris för märke som skiljer åt? studentplånboken tillåter inte allt för stora utsvävningar, men vill ju inte köpa skräp heller… tack på förhand! 🙂

 2. Jenny

  Fantastisk bild! Jag har en fråga om löpning och graviditet: Är det OK att springa? Jag har hittills tränat för Midnattsloppet och springer kanske 5-6 km några gånger i veckan. Men nu när jag blivit gravid vågar jag inte riktigt springa längre. INte för att det är obehagligt, bara lite allmänt läskigt. Jag har haft ett tidigt missfall i vecka 6 innan vi fick vårt första barn så jag är lite rädd för att anstränga kroppen.

  Är löpning farligt när man är gravid? I första trimestern? Uppenbarligen kan du springa men vi vanliga 😉 ?

 3. Pernilla

  Vilken härlig bild! 🙂
  I min almanacka på jobbet står det olika “citat” för varje vecka.
  Ett löd “Om jag någon gång ser en leende joggare, ska jag överväga saken”.
  De blir nog en del personer som får tänka om ifall de ser den där bilden 🙂 hehe.