Spark i baken

Tortillapizza med wasabiruccola

Att laga pizza på tortillabröd är föga revolutionerande, det är det många som gör. Men igår var faktiskt första gången för mig. Däremot inte den sista. För oj, så gott det blev. Och enkelt och snabbt gick det. Perfekt för fredagsmyset ikväll för alla som är sugna på något gott men inte orkar lägga ner mycket kraft på matlagningen efter en lång arbetsvecka.

Jag tog bara fram ett tortillabröd från frysen, drog på tomatsås, skivad paprika, wasabiruccola, oregano och riven ost (det enda vi hade hemma som passade på pizza, toppingen går att variera efter smak och tycke). In i ugnen på 250 grader några minuter och ut kom en mumsig pizza med frasig botten.

Till pizzan serverade jag wasabiruccola som jag måste säga blev en snabb favorit hos mig. Den kommer ut på ICA i höst, är dock osäker på när (kanske redan finns i butik?) och smakar starkt och med tydlig pepparrotssmak.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. caroline a.

    Hej! Jag vill tipsa om att det nu även finns en lite tjockare tortilla som heter nått i stil med pizzatortilla! Den finns i min kvartersaffär iaf 🙂

  2. inspireme ♡

    Gott det lät! 🙂 Jag tillhör nog den skaran som har gjort hemlagad pizza typ en gång i mitt liv, de få gånger jag äter det blir det alltid köpt. Tycker knepigt nog att det är godast! 😀