Spark i baken

Planering inför middag och brunch

Planerar middag och söndagsbrunch.

I vår gamla lägenhet tyckte jag inte om att bjuda hem folk då vi hade ett så litet kök. Men i nya lägenheten är det roligare. Här finns mycket yta och jag kan planera goda bjudningar.

Ikväll kommer en kompis på middag och jag tänker göra en het kycklinggryta. Imorgon förmiddag kommer ett par andra kompisar förbi med sina barn på brunch. Hittade några recept i Pauluns GI-frukost som jag tänkte testa. Jag testar aldrig recept innan utan brukar bjuda på rätter jag aldrig har tillagat. Lite spänning ska det väl vara i tillvaron. Ni får i alla fall se resultatet efteråt. Nu måste jag ut och handla matvarorna och sedan är det dags att vikariera på SatsCykel och SatsCore på Sats Stadion innan jag kan åka hem och förbereda kvällens middag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefin

    Åh vad roligt att få bjuda på massa mat! Jag längtar till jag har ett kök stort nog att ha finfina bruncher i, just nu har vi 50 cm användbar bänkyta vilket är liiite väl litet.