En spännande nyhet på brödhyllan är Fazers två nya bröd: Rödbeta & morot samt Palsternacka & morot. En tredjedel av vetemjölet har ersatts av rotfrukter och bönor, brödet blir extra saftigt och får en matigare konsistens.
Igår kom ett härligt bud hem till mig med det nya brödet samt spännande toppings från café Pom och Flora. Därför fick jag idag möjlighet att starta dagen med en riktigt lyxig hälsomacka. Jag testade brödet Rödbeta & morot, vackert rosa med tydliga rödbetsbitar i. Brödet toppade jag med avokado, picklade grönsaker och en spännande kryddblandning med bland annat sesamfrön. Hur gott som helst.
Jag ger tummen upp när företag utvecklar sina produkter för att möta konsumenternas behov och önskemål. Det är svårt att hitta bra – och goda – bröd i brödhyllan, men detta rotfruktsbröd tror jag kan bli en favorit hos många. Allt fler vill ha mindre mjöl och mer grönt. Och detta är första brödet i butikshyllan bakat på både bönor och rotfrukter.
Hej!
Jag blev också positivt överraskad när jag hittade detta bröd i butiken men undrar varför det inte är nyckelhålsmärkt? Brödet är ju fullt av nyttiga saker!
Testade också sånt bröd igår… Gillade… gjorde även vissa andra i familjen som först var skeptiska till innehållet… 🙂
Ibland är det bra att barn (och makar) inte har koll på vad som är i maten …