Spark i baken

Mysmorgon

Jag och Charles. Foto: Jane Nilsson.
Jag och Charles. Foto: Jane Nilsson.

Jag och Charles har haft en skön start på dagen trots regnet. Först tog vi en promenad och därefter blev det frukost på café tillsammans med fina Jane. Det blev därför ingen vanlig frukost för mig utan idag smaskade jag i mig en grillad bagel och drack en kopp cappuccino.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    Vill bara tillägga att det blir ju en stor sats som räcker till många frukostar! Det är superfint att förvara det i en snygg glasburk som kan stå framme på köksbänken, det brukar jag ha 🙂

  2. Therese

    Hej! Kände att jag ville dela med mig utav ett recept jag har på musli. Den är så fasligt god, och nyttig, så när man har smakat det första gången så känns den knappa timmen det tar att göra som ingenting!

    2dl nötter (sötmandel och hasselnötter)
    1 l havregryn
    2 dl solroskärnor
    1 dl linfrön
    2-3 msk frukt- eller råsocker
    1 msk kanel
    2 dl vatten
    3 msk smör- och rapsolja
    1/2 tsk salt
    Valfri mängd torkad frukt (ex. tranbär, mango, russin)

    Blanda alla torra ingredienser. Värm upp vattnet och tillsätt i oljan, häll sedan över grynblandningen. Rosta i långpanna i ca 30min(Rör om lite då och då). Låt sedan kallna och blanda i all torkad frukt. Jag brukar ha flera olika sorters frukt, för det är så gott! Dessutom är det kul att köra olika kombinationer för då blir det lite variation! Är övertygad att alla som testar kommer tycka lika mycket om det som jag. Så go for it!