Spark i baken

Matminne med mango

Marmelad gjord på mango har jag endast ätit på det lyxiga spahotellet Six Senses Spa i Hua Hin, Thailand, där jag var för några år sedan. Då toppade jag nygräddade våfflor med mangomarmelad och grädde till frukost. Fantastiskt gott – och ett matminne som väcktes till liv när jag i veckan testade marmelad som Biofood skickat mig. Denna mangomarmelad från franska Naturgie är gjord på ekologisk frukt och sötad med druvjuice. Smaken är söt och härlig och nu saknar jag bara sol, värme och nygräddade belgiska våfflor. Men en liten klick mangomarmelad på gröten eller för att förgylla frukostsmörgåsen fungerar också. Bra tips till den lyxigare helgfrukosten!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.