Spark i baken

Kanel och risgrynsgröt

Idag blev det risgrynsgröt med en massa kanel på.
Idag blev det risgrynsgröt med en massa kanel på.

Idag blev det något så ovanligt (i alla fall för mig) som risgrynsgröt till frukost. Nej, jag stod inte och tillagade den själv utan jag hade köpt en korv i affären. Jag äter det jag är sugen på nu under graviditeten, för om jag försöker äta någonting annat mår jag nästan illa.

På gröten öste jag kanel. En av de godaste kryddorna enligt mig. I allt för stora mängder kan det ge leverskador på grund av ämnet kumarin, men en normal konsumtion är ingen fara och jag äter inte ens kanel varje dag även om jag idag kryddade på för glatta livet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. jennie

    Vad anses vara en överkonsumtion av kanel? Jag äter kanel varje dag och älskar kryddan! Därför tar jag kanske ibland i när jag häver på, men man är ju rädd om levern!

    Tack för en fin blogg 😉

  2. Lina

    Super fin & inspirerande blogg! Härligt med en tjej som har fötterna på jorden och sunda ideal! Fortsätt så! 🙂