Spark i baken

Från köttbullar till idrottsprestationer

kottbular

Julens sista kycklingköttbullar åkte igår fram från frysen och serverades med potatismos, sås, lingonsylt och pressgurka. Pressgurka har jag aldrig gjort själv, har minnen av att jag har ätit det hemma hos min farmor för många år sedan när hon levde, men nu hade jag ett stort sug av det. Och så enkelt det var att laga. Blev ett gott tillskott till köttbullmiddagen igår med familjen innan jag samlade på mig en massa inspiration genom att titta på Idrottsgalan. Älskar den överdos av prestationer och grymma atleter som den galan bjuder på. Tycker att det ger en kick till oss helt vanliga människors träning. Vi tränar kanske inte lika intensivt och mycket som elitidrottarna gör, men känslan av att allt är möjligt och att det man med hårt arbete och en tro på sig själv kan ta sig hur långt som helst är något jag gärna plockar med mig.

pressgurka

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.