Spark i baken

Lucka 2 Vinn leksak till den hästintresserade

julkalender2

I dagens lucka finns ett färdigmonterat stall från Melissa & Doug/Lekmer.se. Stallet är gjort i trä och är perfekt för den som älskar hästar. Det rejäla handtaget på taket gör dessutom att det går att ta med stallet och leka precis där man vill. Har du en liten pojke eller flicka i närheten som skulle bli glad av denna julklapp? Passa på att tävla!

Tävlingsreglerna och mer information om julkalendern hittar du här.

I samarbete med Lekmer.se.

För att tävla, skriv en kommentar till detta inlägg.
Svara på frågan: Hur många hästar får plats att bo i stallet?
Motivera varför DU vill vinna.

(Obs, var noga när du skriver din mejladress, det är via den jag kontaktar vinnaren.)

Lycka till!

2_stall_lekmer

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. frida

  4 hästar 🙂

  Min femåriga tös skulle bli överlycklig över ett sånt stall, när kassan är skral får vi även dra in på julklappar. Detta vore en fantastisk present som är bara till henne och inte en nytto sak utan endast för lek. Vi får hoppas tomten ser hur vi kämpat detta år ♡

 2. Jeanette

  Svar: 4 hästar

  Jag och sambon är själva hästägare och vi får en liten i januari som vi oxå hoppas ska bli hästtokig så det hade varit roligt att vinna detta stall så kan liten leka med det när den blir större.

 3. Sarianne

  Fyra hästar. Min Julia har precis (ifrån ingenstans) börjat leka häst precis hela tiden, det galoperas till skolan, det gnäggas istället för godmorgon. Hästfrälst med andra ord så hon skulle älska den!

 4. Veronica Andersson

  4 ridklara hästar kommer kunna få bo i detta stall.
  Min 3 åriga sons kärlek till hästar har kommit nu under hösten.
  Han älskar djur och ladugård och traktorer, säkert kommer några kor få bo där med hos hästarna. Traktorn kommer han säkert ha med i leken, kan ju hjälpa till när det är dags att mocka…

 5. Lotta

  Fyra hästar ser ut att få plats. Jag önskar så att jag skulle vinna för det här vore den PERFEKTA presenten till min underbara brorsdotter som jag haft ett speciellt band till ända sedan hon föddes för fem år sedan.

 6. Emma

  4 st små hästar får plats i det fina stallet. Vinner jag kommer det att slås in i ett fint paket till lilla Ingrid 3 år ifrån faster. Alltid lika roligt att få ge bort ordentliga julklappar av fin kvalitet.

 7. Anna L

  Fyra hästar får plats att bo
  att vinna stallet vore topp må du tro
  jag har en liten kille som ständigt leker häst här
  och av Tomten har han önskat stall, det enda han begär
  tänk att få ge honom denna julklapp och se
  när han öppnar och glädjs åt det.

  fin advent!

 8. Ellen

  Stallet rymmer 4 hästar.
  I helgen var jag barnvakt, har inga barn själv och inte mkt leksaker att leka med . Så detta stall skulle vara perfekt att vinna , så tjejerna har något att roa sig med i timmar 🙂

 9. Linda L

  Två dagar i rad med fantastiska tävlingar. Jag tävlar bara de gånger det är något som känns användbart och som vi faktiskt kommer ha nytta av eller tycka om, och återigen sitter jag och skriver en kommentar. Min son på två år har dille på hästar just nu (hässi) och älskar när vi går till 4H och tittar på hästarna. Vi har redan bestämt vad vi ska ge honom i julklapp men tänkte att någon annan i vår närhet som ännu inte köpt något kan få ge det här till honom. Hans moster bor i USA så min tanke är att den här klappen kommer vara från hans moster så att hon också får vara delaktig i vår jul.
  I stallet får fyra hästar plats.

 10. Mirja

  Stallet skulle vara en perfekt julklapp till min snart 4-åring som är så avundsjuk på sina storkusiner som har riktiga hästar.

 11. Malin L

  Svar: 4 hästar får plats i stallet.
  Min 4-årige son har börjat att intressera sig för hästar, men är lite rädd för att rida. Stallet vore en perfekt present till honom så att vi kan leka med hästarna och stallet.

 12. Sofia

  4 hästar.

  Min son är fyra år men pratar nästan inte alls men när han ser en häst kommer ett tydligt sssst. Vore kul att ge honom en häst

 13. Ulrika

  Detta skulle bli den perfekta julklappen till min hästtokiga guddotter Ellen, när hon fyllde 5 år önskade hon sig antingen en sparkcykel, en skatebord eller en häst… och hästen skulle få bo i vardagsrummet :-). Det finns fyra stallplatser.

 14. Carina

  Ser ut att få plats fyra hästar men jag skulle tro att det får plats fler hästar om du frågar ett barn. Min äldsta dotter älskar hästar över allt annat och nu börjar även lillasyster få upp ögonen för dessa vackra djur. Hon skulle bli lycklig att få ett eget stall i julklapp.

 15. Mattias

  4 hästar.
  Det skulle bli en suverän julklapp till min 2.5 årige dotter. Hon tycker om olika djurleksaker (favoriten är en apa), men hon har inga hästar (ännu).

 16. Sanna

  Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja vinna den här vinsten till min dotter Alva. Hon har nyligen fått upp intresset för hästar då många av hennes klasskamrater rider. Det vore därför en super rolig julklapp att överraska med.

  Svar: Stallet har plats för fyra hästar.

  Kram Sanna

 17. Karin A

  Stallet har plats för fyra hästar.
  HELT sant faktiskt, så har min dotter skrivit upp ett stall på sin önskelista till tomten. Så det här vore verkligen att hennes önskan slog in.