Spark i baken

Test: Nike+ Fuelband

Just nu testar jag Nike+ Fuelband, ett hälsoarmband som mäter min dagliga aktivitet och ger mig grönt ljus om jag når upp till dagens mål som jag själv har bestämt. Tidigare har jag testat UP Jawbone och det ska bli kul att jämföra banden med varandra. Nike+ Fuelband har precis släppts i Sverige efter att bara ha varit tillgänglig utomlands och kostar 1000 kr.

Nikeplus Fuelband

Jag tycker att hälsoarmband kan vara en bra morot för de som behöver bli påminda om att röra på sig mer samt de som vill komma igång med träningen. Jag tycker inte att banden är bra om man har ett osunt förhållande till träning, har en ätstörning och redan idag tränar mer än vad som är bra.

Jag återkommer med min utvärdering av testet om någon vecka, satte på mig bandet först idag – tills dess, använder du hälsoarmband? Kommentera gärna och berätta vad du tycker är ris och ros med det.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Jag önskar jag hade ett armband, är duktig på att kolla promenader och löpturer och träningspass, men den där vardagsmotionen är jag alldeles för dålig på. Sen har jag använt nike+ i så många år och gillar deras systems så jag är väldigt väldigt sugen på ett fuelband.