Suunto Ambit3 Sport – träning och daglig aktivitet – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Suunto Ambit3 Sport – träning och daglig aktivitet

Suunto Ambit3 Sport

TJEJKVÄLL MED SUUNTO. Igår bjöd Suunto in journalister och bloggare till en tjejkväll för att presentera sin nya multisportklocka Suunto Ambit3 Sport White samt bjuda på sushi och champagne i klocksviten på Berns. Det var en riktigt trevlig eftermiddag där vi fick lära oss mer om klockan, hur mycket Suunto jobbar med design för att den ska vara stilren och passa den kvinnliga handleden (finns även unisex- och man-variant av klockan i färgen svart och blå, men den vita är speciellt designad för kvinnor). Multisportklockan är rätt stor, men det är för att de inte har velat tumma på egenskaperna som klockan har. Den vita varianten har samma funktioner som de andra. Jag kommer testa klockan och återkommer såklart med mina tankar om klockan.

Suunto Ambit3 Sport

Det var många härliga tjejer på plats och jag och Malin hade riktigt trevligt där vi satt. Hann även med att krama och prata lite kort med Milla, Anna, Malin, Maya och Johanna som är kollega till mig på PTkvinna.

Suunto Ambit3 Sport

Suunto Ambit3 Sport

På min handled ovan ser ni den vita klockan, men i början av nästa år kommer Ambit3 Sport Sapphire (se nedan), en ursnygg klocka som väckte ha-begäret hos mig. Med tanke på att klockan är designad för att kunna ha på sig både till vardags och till träningspass, med aktivitetsmätare som kontrollerar rörelsen under hela dagen vill jag ha en riktigt snygg klocka. Jag gillar den vita klockan, men sapphire är strået vassare, jag älskar kopparfärgen som är i klockan. Egentligen skulle även denna modell ha lanserats nu, men den klarade inte Suuntos hårda tester, och därför dröjer den några månader.

Ambit3-Sport-Sapphire-Female-Perspective

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Åh, ska bli spännande att höra vad du tycker. Jag är på jakt efter en multisportklocka, och tycker att Garmins XT910 ser alldeles för trist ut. Den här verkar hur bra som helst, och verkar dessutom åtminstone i teorin funka fint i öppet vatten. Jag är mest nyfiken på hur bra det funkar att få till det med kadenssendor på cykeln, är lite undrande till hur tillförlitliga tredjepartslösningar kan bli…