Spark i baken

Magens bästa vän – ny sajt och app

Idag är det premiär för Provivas omgjorda sajt samt lansering av deras app Proviva Mage+. Jag är glad över att vara en av tre ambassadörer som ska inspirera till ett hälsosamt liv genom film- och blogginlägg inne hos Proviva under året. Annette Lefterow skriver om balans för kropp och själ, Jacob Wismar om mat och jag om motion.

Självklart kommer min blogg Spark i baken ligga kvar här och fortsätta precis som vanligt. Mitt samarbete med ProViva ger mig möjlighet att kunna inspirera fler till en hälsosam vardag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellen

    Hej Therese!

    Jag hittade hit via ”PT Fias” blogg. Jag såg endast det lilla i artikeln från ”iform” du publicerat innan men kände direkt igen mig.
    Jag har inte ”erkänt” för ngn att jag har de problem jag har med mat utan alla tror att jag gått ner så här mkt i vikt pga att jag är/har varit sjuk.
    Jag vill verkligen gå upp i vikt igen då jag hatar min kropp för hur smal jag är nu, men får juh ångest då jag försöker (vet ej om du förstår hur jag menar). Jag har nu inte tränat sedan i juni då jag är rädd för att gå ner mer i vikt men samtidigt är jag väldigt försiktig med vad jag äter. Åh jag vet ej hur jag ska försklara för det är så motsägelsefullt alltihop!

    Det jag vill komma fram till är; Har du något tips på hur jag ska gå upp i vikt på ett hälsosamt sätt?

    Vore evigt tacksam om du hann svara (förstår dock om du ej har tid)

    Många kramar
    Ellen

    1. Terese Alvén

      Hej Ellen, vill tipsa dig om att tidningen Fitness Lifestyle har en lång artikel hur man går upp i vikt på hälsosamt sätt i tidningen som precis kommit ut i butik. Lycka till!

  2. Jane

    Snyggt! Jag dricker proviva (blåbär) varje dag, trots sockerinnehållet (men håller med om att det skulle kunna dras ner på det ganska rejält!).

    1. Terese Alvén

      Det stämmer att ProViva innehåller tillsatt socker. Bakterien, Lp299v som finns i ProViva är lite känslig och det är viktigt att den trivs för att överleva som den ska. Bakterien är känslig för alltför stora koncentrationer av vissa frukter och bär. Därför är ProViva en fruktdryck. För att bibehålla ett bra ph-värde och smak så tillätts en del socker till ProViva. Totala mängden socker är den samma som i juice.