Lite besviken – men lyssnar på kroppen – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Lite besviken – men lyssnar på kroppen

Ibland blir det inte som man vill och ibland säger kroppen ifrån på ett oväntat sätt. Att stå upp i två timmar på minglet igår (bilder och reflektioner kommer senare) tyckte visst inte min kropp om. Hade jätteont i ljumskarna av foglossning när jag tog mig hemåt och det som vanligtvis brukar gå över under natten gjorde fortfarande ont imorse. Jag hade sett fram emot en timme på tennisbanan nu på morgonen, men det var bara att inse mina begränsningar. Istället för att dra på mig tenniskläderna blev det en mysig stund i soffan med Charles.

Resten av dagen är även den lugn. Det blir en dag hemma och ikväll ska jag och maken äta middag på stan samt se genrepet av Svansjön.

Hoppas att alla ni – både mina gravida och icke-gravida läsare – mår bra idag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linnea

    Idag mar jag bra! Mar inte illa och kanner inte av foglossningen ansalange! Ar bara i vecka 17 men har haft foglossning sen vecka 3 🙁 Men nu har magen blitt storre sa kanner inte av det lika mycket namer 🙂 Livet som gravid ar harligt, men man blir ju lite mer begransad med vad man kan gora osv, ialla fall jag, men jag alskar det anda! 🙂
    Tack for en mycket halrig blogg Terese!!