Helkroppsstyrka – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Helkroppsstyrka

Styrketräning igår.
Styrketräning igår.

Har inte berättat om styrkepasset igår – som även var veckans enda. Jag tränade igenom kroppen och avslutade med lång stretch. Hur skönt som helst.

Övningarna jag körde var latsdrag, rodd, benspark, benböj, vadlyft, höftlyft, axlar, bicepscurl med stång, tricepspress med rep och sneda armhävningar på knä.

Nu ska jag kicka igång den här lördagen efter en natt utan särskilt mycket sömn. Har aldrig sovit så dåligt som jag gör nu, och det lär ju bli ännu mindre sömn efter det att bebisen är ute …

(Senare idag meddelar jag vinnaren av helårsprenuerationen, så du som har tävlat får hålla tummarna.)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. zandra

  guu så insperenade blogg du har och du är. Man blir så galet sugen på att träna när man ser dig där höggravid och tränar. Det ger mig en spark i baken 🙂 lycka till med bebis!

 2. Petra

  Fin mage! 🙂 När är du beräknad? Själv är jag i vecka 25 och försöker hålla igång på gymmet trots en tråkig foglossning 🙁
  Hoppas du får sova lite bättre men jag kommer själv ihåg när jag väntade mina döttrar att det inte var mycket till sömns i slutet av graviditeten.

  Lycka till! 🙂

 3. LottaN

  Härligt att du får vara så pigg och kan träna fortfarande! Öppnar med spänning din blogg varje morgon för att se hur läget är! Själv har jag alla mina tjejer gjort entré på natten=)