Min väg mot målen – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Min väg mot målen

“Hej! Jag har en fråga. Vad har du för utbildning? Var gjorde du den? Har det varit svårt att “komma dit du är”? Är oerhört imponerad och vill bli som dig. /Pernilla”

Svar: Inom träning och hälsa har jag gått många utbildningar. De flesta har jag gått på SAFE. Jag är utbildad aerobicsinstruktör, cykelinstruktör, styrkeinstruktör, personlig tränare, BodyPump-instruktör, pilatesinstruktör etcetera. Eftersom jag har jobbat i branschen sedan jag var 15 år har jag hunnit med en hel del. Det bästa är att man aldrig blir fullärd utan det finns mer att lära sig och ny forskning att ta till sig vilket är spännande. Då blir det aldrig tråkigt.

Förutom träning har jag mycket utbildning inom webb, pr- och kommunikation samt svenska språket. Jag har gått utbildningar på Stockholms universitet, IIU, Medieskolan och Poppius.

På frågan om det är svårt att “komma dit jag är” är svaret både ja och nej. Det krävs jobb och slit för att nå dit man vill men samtidigt underlättar det att vara intresserad av det man jobbar med. Finns det ingen passion tror jag inte att man blir bra på det man gör – och risken finns att man tröttnar innan man har nått målet.

Vill du någonting, kämpa för att nå dit. Ta små steg varje dag. Allt går bara man vill. Jag har redan nått många av de mål jag för några år sedan trodde var omöjliga och jag har fler mål som är inom räckhåll och andra som kommer ta längre tid att nå men som jag är övertygad om kommer att inträffa längre fram.

Lycka till i din strävan efter att nå de mål du vill!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.