Spark i baken

Stabil vikt

Jeansjacka från Matthew Williamson för H&M. Gillar de rosa detaljerna ...
Jeansjacka från Matthew Williamson för H&M. Gillar de rosa detaljerna ...

Jag har varken gått ner eller upp i vikt. Bröllopsklänningen som jag provade ut i våras satt exakt likadant idag under provningen, och det var precis vad jag hade förväntat mig. Det är några små justeringar som ska till, sedan kommer den att bli perfekt. Eftersom jag inte vill visa upp klänningen innan bröllopet så får ni istället en bild på hur jag ser ut idag när jag flänger omkring mellan mina olika aktiviteter.

Efter provningen blev jag bjuden på lunch av LifePortalen-Gyula. Lite business-snack och ett gäng meze är aldrig fel. Men nu blir det jobb framför datorn.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. sparkibaken

  @Karin: Det ska komma en bra funktion för detta. Så länge – högst upp (under reklambannern) finns det en länk där det står <<äldre inlägg. Klicka där. Den försvinner tyvärr lite bakom bannern, men den går att klicka på. Jag hoppas att den nya funktionen kommer snart. Anvnder själv den funktionen ofta när jag läser (och tycker den ska finnas längst ner)

 2. MondayGirl

  ”Tyvärr” så har jag fasta arbetstider 08.30-17.00 =)
  Men just idag verkar det faktiskt som att jag får gå lite tidigare, min chef tycker att det är alldeles för lite att göra.
  Ska bli skönt att komma iväg och träna en timme tidigare =)

 3. Karin

  Terese,
  jag blir galen på spotlife! Jag kan inte läsa alla dina inlägg. På sidan publiceras bara ett antal av innevarande månads inlägg och jag hittar ingen knapp för att gå till ”nästa sida”. Jag vill ju kunna läsa bloggen kronologiskt och inte behöva klicka mig fram bland kategorierna

  Tacksam för hjälp innan jag blir crazy 😀