Spark i baken

Hemma i verkstan

Efter besök hos svärföräldrarna, besök hos mina föräldrar och glöggmys så sitter jag nu vid datorn för att försöka få igång inspirationen. Jag har lovat mina deltagare ny musik och nytt upplägg tills imorrn, och just nu är jag i det stadiet då jag inte tycker att en enda låt är bra.

Bara att se till att värka fram en klass med andra ord. Som tur är så har jag varit instruktör så pass länge att jag vågar lita på min erfarenhet. Även om inte klassen känns toppen hemma i verkstan så brukar resultatet på cykeln bli grymt.

Nä – kanske får sluta blogga och öppna upp MixMeister (där jag mixar ihop musiken) nu. Wish me luck.

(Och förresten – om du har en stund över – det e sista chansen att rösta på ”Årets förebild” samt andra kategorier på Healthy Business. Kram på alla er som skänker mig en röst.)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Solli

  Hej!
  Jag kommer tyvärr inte hinna med wp-fikat imorrn. Har alldeles för många saker jag måste ta itu med eftersom jag flyttar snart..men vi ses om två veckor 😉
  kram!

  p.s.lycka till med mixningen av låtarna!

  1. sparkibaken

   Jag går och funderar på låtar och upplägg i flera dagar, men när man väl har bestämt sig för vad man ska ha och man har turen att hitta de låtar man vill ha tar det väl någon timme.