Spark i baken

Frukostfil

Fjällfil är väldigt syrligt och inte något jag vanligtvis köper, men ibland är det jättegott. Igår handlade jag filen så jag kunde njuta av den till frukost idag. Mycket gott! Tycker förresten att det är gott att varva mellan olika filer och yoghurtar. Oftast blandar jag även i lite keso för en fastare fil och mer protein. Fast oavsett om jag köper Onaka, Fjällfil, Verum eller A-fil blir det i princip alltid naturell smak. Jag vill själv smaksätta efter eget val.

Fjällfil.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. JOHN

    Helt klart det smartaste att välja fullfeta produkter utan smak. På så vis slipper vi alla tillsatser och får en godare smak då fett är en underbar smakbärare 🙂

  2. Hälsopedagog och PT-Malin

    Åh. Fil är så gott men som sagt väldigt syrligt! På sommarhalvåret tycker jag den smakar som godast. Har ingen aning om varför, kanske är det alla färska bär som finns att tillgå då?

    Har du provat Bollnäsfil? En riktigt klassiker. Vet inte om den går att få tag i där du bor men har du vägarna förbi Hälsingland så får du skriva upp det på inköpslistan! 😉