Spark i baken

Hotellfrukost

Kockarna vid äggstationen.
Kockarna vid äggstationen.

Frukosten på vår hotell ser rätt god ut och det finns mycket att välja på. Men, den är inte alls särskilt god. Yoghurten är supersöt, våfflorna är torra och det finns endast marmelad och skinka till pålägg. Inte riktigt vad jag gillar att starta dagen med. Och jag som vanligtvis älskar hotellfrukost.

Till frukost idag åt jag bröd som jag toppade med stekt ägg, gurka och tomat. Men, men. Jag ska inte klaga. Jag är på semester och äter gott alla andra måltider.

Dagens frukost.
Dagens frukost.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Jag har precis kommit hem från en veckas semester och känner precis tvärt om! På mitt hotell var frukosten fantastisk, men maten i övrigt var jag inte särskilt nöjd över, var liksom samma ”internationella” mat vart än vi åt. Blir ju lätt så på rena turistorter.

    Ha en fantastisk semester långt ifrån snöstormar och kyla!

  2. Lotta

    finns det ingen asiatisk frukost? nudelsoppa är fint, bara man väljer att inte låtsas om hur konstigt det känns att äta soppa till frukost. 😉

  3. pilla

    Dessutom smakar deras gurka i Asien annorlunda (konstigt) mot varan. Tycker den mesta av den asiatiska maten mer ser fin ut än är smakrik. Typ deras kakor etc gar ju inte att äta, men är fint ögongodis!