Spark i baken

Yoghurt utan tillsatser

Arlas nya yoghurt.
Arlas nya yoghurt.

Arla har precis släppt en ny fruktyoghurt som är helt utan tillsatser, varken naturliga eller artificiella. Produkten innehåller endast yoghurt, frukt och naturligt socker. Mycket bra!

Jag äter mest vanlig yoghurt då jag oftast tycker fruktyoghurt blir så sött. Arlas nya yoghurt är söt i smaken, men jag måste erkänna att jag tycker den är både krämig och god. Fast jag känner ändå att jag vill blanda i lite vanlig yoghurt för att balansera sötheten och passa mina smaklökar. Frukosten är enda måltiden då jag inte alls har något vidare sötsug.

Yoghurten finns i smakerna mango, blåbär/banan och hallon/guava och jag tycker den är ett välkommet tillskott på yoghurthyllan. Hade det varit ännu mindre socker i hade jag blivit ännu gladare.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hurryville

    Verkligen hurra! SOM jag letat efter ngt som är fruktyoughurt men som inte innehåller så förbaskat mkt socker eller sötningsmedel. Det här blir ju perfekt för både mig o sonen på morgonen! Ska genast springa o köpa, tack för tipset!

  2. Miseratio

    Min favorit är mild naturell yoghurt, i denna lägger jag hallon/blåbär och lite banan, lite linfrön och fullkornsflingor på det så är frukosten komplett!!!

  3. John

    Det är väl egentligen DET som är problemet, att det skall vara socker i allt! Själv köper jag Arlas ekologiska yoghurt som innehåller mellan 3,8-4,5 procent fett. Sedan är det bara att sätta smak på den själv med hjälp av stavmixern. Vill man ha det lite sötare så är det ju bara att tillsätta lite russin eller dadlar :).

    1. Terese

      Håller med. Gillar också att smaksätta yoghurten själv, men det är många som alltid köper smaksatta produkter, och då tycker jag att det här ´är ett bra val. 🙂