Spark i baken

Frukostbuffe

Frukostbuffé.
Frukostbuffé.

Det absolut bästa med att bo på hotell är utan tvekan frukostbufféen. Det känns så lyxigt att få välja fritt bland mjölkprodukter, flingor, brödsorter, pålägg, skivade grönsaker, juicer och varm frukostmat. Sedan blir det nästan så att jag alltid väljer i princip samma saker som jag skulle äta om jag åt hemma, men det är ändå godare att få allt framdukat och gå och plocka som man vill.

Om ett par timmar ska jag och Glenn bila till resans sista stopp – Vänersborg – där vi ska hälsa på ett par goda vänner och sova över. Därefter bär det åter av mot Stockholm.

Förresten. Vill du vara med och tävla om en påskpresent från mig – gör det här. Fram till klockan tolv kan du skicka in ditt bidrag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ulrika

    Håller med om att frukostbuffén är det bästa med att övernatta på hotell och de få gånger som jag har nöjet att få njuta av detta så kan jag äta mycket och länge… 😉