Spark i baken

Afrodance och löpning

I Hagaparken.
I Hagaparken.

Som jag lovade i inlägget nedan kommer här en liten video på ett par aktiviteter som pågick i Hagaparken igår (förutom alla företagsgrillningar och lekar som tog plats på fältet). Vi hamnade bland annat mitt i Team Stockholm Marathons träning inför Stockholm halvmarathon som körde backintervaller. Snacka om att jag blev löpsugen!

Men något annat som också lockade mig var gruppen som körde afrikansk dans i det höga gräset. De hade till och med levande trummor. Jag vill! Är det någon som vet vad det är för grupp som håller till där?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Hej, jag har läst din blogg nu ett tag och blir så inspirerad av dina inlägg. Jag går på afro power dance och ville bara säga att det är något som du måste testa! Mitt gym i linköping har ett pass i veckan nu som körs utomhus och det är en härlig känsla att få dansa i sol och vind till trummusik 🙂

  2. sparkibaken

    @Viktoria: Jag undrade allt var du var igår, men jag tycker du har en fullt godtagbar ursäkt att flytta träningen utomhus. Jag imponeras av de som ändå väljer att sätta sig i en sal och tramp. Vi ses nästa vecka, trevlig helg!

  3. Viktoria

    Hello! Jag sa ju att jag skulle komma på lunch klasserna här torsdag och fredag. Det är lite för bra väder för att gå inomhus enda lediga tiden på dagen så det har blivit lång morgonpromenad runt södermälarstrand och långholmen istället. (kan varmt rekommenderas, verkligen vackert och sjukt backigt så det är riktigt jobbigt man får upp pulsen rejält i backarna för det är mer eller mindre skidbackar man går uppför…) Idag blev det Power Yoga nr 2 från Casall hemma på golvet framför TV:n. 10 minuter energize plus 30 minuter styrka, sen avslutade jag med 2 mag låtar från Core programmet för sommaren 2007… Jag kan verkligen rekommendera Casalls Power Yoga nr 2 och Yogalates. Jag är ju inte heller n ågon yogatyp egentligen men de passen är så pass jobbiga att det inte blir tråkigt. Ses nästa vecka istället kanske! V