Spark i baken

Fantastiska fikon till frukost

Tack för glada hejarop igår – hade en riktigt dålig dag, men idag känns allt mycket bättre. Känner mig piggare, starkare och gladare. Maken gav mig lite extra sovmorgon och gick upp med Charles som vaknade strax efter sex. Själv fick jag somna om till halv åtta. Riktigt skönt! Nu har jag promenerat till förskolan med sonen och efter det att jag kommit hem igen gjort mig själv lite frukost vid datorn. Hittade prisvärda fikon i affären igår, och denna fantastiskt goda frukt fick toppa min yoghurt. Frukt och bär är bästa smaksättaren i naturell yoghurt, smakerna blir mer äkta än vid smaksatta mjölkprodukter och du får i dig alla nyttigheterna som bären och frukten ger. Variera gärna vad du toppar din yoghurt med, då får du i dig en mer varierad kost.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Såg också fikon till bra pris i affären, men har ingen aning om hur man äter dom. Så igår fick dom stanna i affären, men nu kanske ja ska ge de en chans.
    Delar du och gröper ur, eller äter du skalet också?

    1. Spark i baken

      Jag gröper ur dem, ibland när jag äter dem utomlands äter jag dock med skalet på. Men tycker det känns fräschare att bara äta det som är innanför.