Sarianne

Loppi bloggträff

Vilken otroligt rolig, mysig, fnissig och fantastisk dag vi hade igår med Loppi.

Vi fick ta del av bloggskola där vi lärde oss både det ena och det andra, god fika, bubbel med tillugg, vi blev även sminkade och fotograferade. Det ska bli riktigt spännande att se korten, det känns ju inte helt naturligt att posera framför kameran.

Efter minglet hos Loppi gick vi vidare för middag och bowling, vilken burgare – en sån där fullträff!
Bowlingen var jag fullständigt katastrofal på, hamnade i rännan fler gånger än jag nådde fram till kloten. Det där måste definitivt övas upp.

Vi var några som bodde på Scandic Anglais så vi passade på att stanna i hotellbarnen för en drink innan vi tassade upp och somnade för natten, vilket tog ungefär tre sekunder för mig. Vilka otroligt sköna sängar, kan riktigt känna känslan fortfarande. Vi sov i ett superior sleep och sov som prinsessan på ärten.

Frukostbuffén var riktigt fantastisk, det skiljer så mycket men den här hade alla mina favoriter även om jag i slutändan inte orkade med allt.

En riktigt lyckad dag och kväll, vi fick med oss en varsin riktigt lyxig goodiebag som ni får se mer av imorgon. Jag hade även turen (skickligheten) att vinna ett presentkort ifrån PoP då jag visste mest om det andra bloggarna. Om det kanske är en bekräftelse på att jag har tråkigast liv låter jag vara en tolkningsfråga!

sarianne loppi bloggträff

Fina Tina som jag delade rum med.

Alla toppbloggare kunde inte komma men de som var där var det roligt att få ett ansikte på. Liniz har jag ju träffat flera gånger innan så det var kul att hinna ses igen. Övriga toppbloggare som var med var: Mirka, Carola, Matstugan, Spark i baken och Patricia.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.