Toppbloggare

Mest kommenterade just nu

 1. Tolvbarnsmamman
  “Idag firar vi vår fina fina…”
 2. Mammaliv i Nashville
  “Ni MÅSTE titta! Så jäkla glad…”
 3. Livat på torpet
  “Igår sa jag dom där förbjudna…”
 4. Allergimorsan
  “Tänk att det är nio år sen…”
 5. Rebecca Dufwall
  “Här är Nellies rum, ett rosa…”

Mest gillade just nu

 1. Tolvbarnsmamman
  “Idag firar vi vår fina fina…”
 2. hejhejvardag
  “För ett år sedan lade jag…”
 3. Mammaliv i Nashville
  “Ni MÅSTE titta! Så jäkla glad…”
 4. Rebecca Dufwall
  “Jag är helt totalt FÄRDIG efter…”
 5. Anitha Schulman
  “Det mest underhållande som finns på…”

Senast uppdaterade

 1. Mammaliv i Nashville
  “Jag misstänker tänder på lilla knubbsälen…”
 2. Jottan - Bland Solsken och Småtroll
  “Vi kom på att Diza ska…”
 3. Mammalinda
  “Idag vid frukoststunden pratade Signe och…”
 4. Det ljuva 40+ livet
  “Ett litet tips som variation till…”
 5. Rebecca Dufwall
  “Här är Nellies rum, ett rosa…”

Selina 11år, Familjen Annorlunda avsnitt 2

Idag firar vi vår fina fina Selina som fyller 11 år ♥

image

Grattis, vi älskar dig ♥

Jag hittade lite foton från inspelningarna som jag skulle ha lagt ut redan förra veckan men glömde bort…

fam1

Äppelpaj-fika och vår härliga inslagsproducent Johan alias Dr. Fluff :-)

fam2

Vattenkrig

Ikväll får ni bla se när vi besökte brandstationen i Björklinge som hade öppet hus. Olivers kompis pappa jobbar där och tipsade oss om det. Ungarna hade hur kul som helst där :-)

fam3

Oliver fick bla släcka en brinnande docka… och Linnéa spexar som vanligt ;-)

fam4

Kevin gjorde en uthållighetstest, barnen fick spruta vatten och mycket mera….

Avsnitt 2 ikväll kl. 20 med repris på söndag ;-)

Nu ska halvdöda jag baka….

Kram ♥

63

Inget nytt…ännu ;-)

Jag går här hemma och mår/känner mig likadan fortfarande. Varken mer eller mindre. Lite nervös om det skulle starta  typ nu men ändå rätt lugn konstigt nog. Kanske är det så att bebisen sjunker längre ner ”bara” ..? Jaja..det visar sig senast på måndag :-)
Man skulle ju kunna tro att jag borde kunna detta och känna till eventuella tecken osv men jag har ju blivit igångsatt med alla förutom Kevin och Linnéa och då har jag inte hunnit få några ”tecken” innan. Bara haft sammandragningar i veckor före. Och hur det var med Kevin och Linnéa kommer jag inte ihåg alls…bara att värkarna startade  under natten med de båda ;-) Så jag känner mig väldigt novis nu för mitt sk tillstånd.
Mina dagar består just nu av massa vila. Jag gör det nödvändigaste – tvätt, disk och lite städning – och jag gör allt i snigelfart. Sover så fort Lilja sover och vilar även lite vid varje tillfälle som ges. Väldigt ovanligt beteende av mig men känner att det är behövligt just nu :-)
Har ett plan B tack vare en mamma till Nellies och Älvas dagiskompis som kan ställa upp om det skulle bli akut behov. Väldigt snällt :-)
Fast jag tror inte att jag kommer att föda ännu. Har ju aldrig varit på gång så här tidigt så chanserna är ju inte jättestora även om alla förlossningar är olika. Det vi gör nu är att ta en dag i taget så löser det sig :-)
Tack för alla era lycka till-önskningar och andra kommentarer som värmer jättemycket ❤

Nu ska jag se klart på 2012

Kramis 💜

Tecken…?

Idag har inte varit en bra dag. Jag har varit så trött och sov lika länge som Lilja på dagen. Men det hjälpte inte så värst mycket. Jag har kännt mig mer och mer ”konstig” de senaste dagarna och börjar fundera på om det är tecken på en kommande förlossning…. Har aldrig tidigare haft såna här känningar så svårt att veta. Tarmarna jobbar hårt just nu och ja….tömnings-systemet fungerar om jag säger så. Jag känner mig het och då menar jag inte het het som en sexy lady utan het i ansiktet som om jag precis klivit ur bastun eller nåt.  Sammandragningar/förvärkar kommer och går mer än jag brukar ha så jag vilar ännu mera så fort tillfället ges. Jag måste knipa ihop i alla fall till helgen dock ;-) Har ni haft känningar kort innan förlossningen startat?
Bebisen lever om för fullt i magen och verkar ha det väldigt bra vilket är skönt :-)
Snart snart snart så har vi vårt lilla 13:e mirakel 💜

Har idag fått svar på varför ni som bor utomlands inte längre kan se på tv4 play.
Tydligen har det kommit nya regler ( kommer inte ihåg exat vad ) som gör att det inte går längre och alla även tv4 tycker att det är väldigt beklagligt :-( Och inget de kan påverka tyvärr. …

Kram kram 💜

Förlossning närmar sig ;-)

Började denna dag med ett tandläkarbesök. Jag hade ju tandvärk före jul och lagade då den tanden provisoriskt. Idag har jag påbörjat en rotfyllning i den tanden….min första rotfyllning. Det gick bra fast nu när bedövningen släppt så är det typ ont/ömt där…..kan inte bita ihop för då känns det direkt. Tänker/hoppas att det ska vara så pga att de har varit där och rotat i tanden…? ? Har ju haft småvärk i tanden även sen den lagades före jul och börjar ledsna på det nu för nu är det nästan värre till o med :-(
Efter tandis åkte vi vidare till Ackis för igångsättningsamtalet. Fick ligga med ctg en stund innan läkarundersökning. Läget är precis som det var med Lilja – öppen ett par cm och skulle kunna startas med att ta hål på hinnan men han ligger högt uppe och behöver komma längre ner först. Hade jag velat så hade jag fått komma in denna vecka för igångsättning. Men jag valde att vänta till nästa vecka ;-) Har alltid satts igång när jag varit i v.38 + och vill fortsätta så. Så på måndag kl. 10 ska vi befinna oss på förlossningen 💜
Emmelie lyckades få ledigt så hon kan vara hos oss på mån-tis vilket kändes som en befrielse. Annars hade Peter fått stanna hemma och jag föda själv vilket hade varit jobbigt…. Barnen blev eld och lågor när de fick veta att om en vecka kommer lillebror. De längtar lika mycket som vi gör :-)

Det har snöat hela eftermiddagen och Peter har varit ute och fixat med barnens iskana. Ska lägga ut en filmsnutt sen så får ni se ;-)
Älva var inne och ritade medans alla andra var ute

image

Sötnöt 💜

Tack snälla för era tips angående soffor :-) Vi kikade runt på Trademax och huxflux hade vi beställt en ny soffa.

image

Denna blev det fast kommer att ha den åt andra hållet :-) Den har precis de måtten som passar i vårt vardagsrum, de flesta soffor vi tittat på är för breda eller alldeles för små….
Nästa vecka senast kommer den :-)

Ni är några från Finland som skrivit att ni inte kan se Familjen Annorlunda denna säsong vilket är ju supertråkigt :-(
Vi har frågat vår producent ang detta och han skulle kolla upp saken så jag återkommer när jag får något svar om detta….

image

Kram kram 💜

118

Vecka 38, Ikea m.m

Idag har jag gått 37 fulla veckor! Det är nära nu…imorgon får vi förhoppningsvis veta exakt hur nära ;-) Jag har haft en hel del sammandragningar de senaste veckorna men idag har jag haft förvärkar hela eftermiddagen. Jag tror absolut inte att jag kommer att föda innan igångsättningen men jag hoppas på att det onda gör lite nytta som underlättar själva igångsättningen. Förhoppningen är att vara öppen så pass att det räcker med att spräcka hinnorna… Imorgon vet vi hur det ligger till down there :-)

image

Dagens mage. Känner mig enorm…eller rättare sagt så är jag enorm. Jag är så svullen i ansiktet att ögonen försvinner nästan…. :-D

Benny och Victor åkte till Torstuna i fredags och har varit där till idag. Igår tog vi en tur till Ikea för att köpa lite ramar, nya glas och några lampor. Vi tittade på soffor då vi har ett tag nu varit sugna på nya och hittade en modell som båda fastnade för. Vi har varit inne på en hörnsoffa och det vi hittade var en 3:a och en 2:a så nu suger vi lite på den karamellen och tittar runt på andra ställen innan vi beslutar oss. Det finns en del nät-sidor som har bra priser på fina hörnsoffor men jag vette fasiken om man törs beställa utan att ha provsuttit soffan? Har någon av er beställt så och blev ni nöjda?

Idag försökte jag vila så gott det gick på eftermiddagen när Peter var iväg och hämtade killarna. Tacka vet jag en Bamse-film…den höll småttingarnas intresse och efter filmen ville de se reprisen av FA :-)
Nu ska jag slappa en stund till tv:n …

Kramis 💜

94

Missa inte Loppipodden med Mirka Norrström

annoch mirka

WEBB-TV: Så shoppar du smartast till barnen

Loppi hängde med när tolvbarnsmamman Mirka Norrström köpte vinterkläder till barnen.

Senaste inläggen

Följ mig på instagram: @tolvbarnsmamman_mirka

Senaste kommentarer

Arkiv

Kategorier

Schyssta-bananer-2
Follow on Bloglovin

Samarbetspartners

mellandagsrea 2014

Ossoami Bloggbanner

VtAW13_Skyskraper5

RSS Tolvbarnsmamman

Meta

Läs liknande bloggar

 • familjenannorlundaFamiljen Annorlunda
  Kategori: Familjen Annorlunda
  “Nu så, om ni är nyfikna,…”
 • hejhejvardaghejhejvardag
  Kategori: Familjen Annorlunda
  “Sorg. Vad är det här??! Sverigedemokraterna,…”
 • jennysilverJenny Silver
  Kategori: Familjen Annorlunda
  “http://www.etc.se/ledare/stotande-svt-serie-om-familjer-pa-exotiska-aventyr Chefredaktören på tidningen ETC, Andreas…”