Bloggmiddag m.m

Så har ännu en helg vara swichat förbi… Kan inte fatta att det är snart första advent ( hjälp måste rota fram lite adventsljus osv… ). Igår var det äntligen dags för årets bloggmiddag. Jag har under hösten hoppat över i stort sett 99% av alla event och annat skoj men just bloggmiddagen ville jag inte missa då jag missade den förra året. Jag åkte i god tid då jag visste inte riktigt var jag skulle kunna parkera. Middagen var på Taverna bazaar i Gamla stan och jag kan imte säga att jag var bekant med området.  Det var smidigt att komma fram till Stockholm men vid Gamla stan där kartan sa att jag skulle svänga in var det bara massa byggen så efter att ha irrat runt ett bra tag valde jag att parkera i garaget vid Slussen och gå istället.  Lite sen, något stressad och väldigt pinknödig kom jag fram och hängde av mig,  hälsade på Ewa och letade upp toan.  De flesta av de 40 tjejer var redan på plats men jag hade tur att hitta en ledig plats brevid Anna, Annika med flera.

image

Bästa sällskapet 💜

Jag kommer att återkomma med en fortsättning ang middagen, måste ordna till bilderna först ;-)

Idag har jag varit trött. Kom hem sent och är inte van att vara uppe så länge just nu. Peter har fortsatt med källaren och idag har han och Victor målat där

image

Victor bara älskar att få vara med och hjälpa till och en riktig arbetsmyra :-)
Annars har vi väl inte gjort så mycket utöver det vanliga….har fått nästan tomt i tvätthögen vilket är bra då vattnet kommer att stängas av ett tag imorgon.
Idag går jag in i vecka 29! Det är livligt i magen och nu har jag kommit till punkten när man inte kan äta större mängder mat åt gången och toabesöken har ökat med antal :-) I veckan har jag mvc-besök bla.

image

Avslutar med Alice 💜

Kramis 💜

17

Date, shopping och bebisplagg

I torsdags började en spaminvasion på bloggen och det höll på i ett dygn. Jag har närmare tusen spam-kommentarer att ta bort och har därför inte orkat logga in här via datorn. Just nu räckte det med lika många mail ( får alla kommentarer även till mailen ) som jag har raderat vartefter de kommit…. Så ni som inte har fått era kommentater godkända – de godkänns varefter jag går igenom allt ;-)
I torsdags åkte jag till Enköping för en trevlig lunchdate med Nina och Diana där vi brainstormade en hel del vilket förhoppningsvis resulterar till en del bra saker.

image

Tack för daten tjejer 💜

Annars har jag försökt ta det rätt lugnt, låta kropp och själ vila en del…. Inte alltid det lättaste att fixa det men har försökt vid varje tillfälle som getts.
Jag känner dock inte att jag direkt kan ”skylla” mitt off-tillstånd till åldern osv som har diskuterats i kommentarerna ;-) Jag har varit yngre gravid och med mycket mera både foglossningar, sammandragningar m.m mot vad jag har haft hittills under denna graviditet eller när jag väntade Lilja… Så åldern hänger det inte på. Det är annat som har varit jobbigt under hösten + det deprimerande gråa vädret och mörkret och som pricken över i:et…farmors bortgång och en del känslor som kom upp till ytan… Men jag kommer igen även om det har varit lite deppigt ;-)
Sen bara måste jag tillrättavisa en sak som en del inte verkar tänka på ang antalet graviditeter jag gått igenom. Jag väntar vårt 13:e barn MEN detta är min 11:e graviditet ( räknar då inte med missfall…). Som ni flesta av er vet så har vi 2 par tvillingar = 2 graviditeter mindre än antalet födda barn  ;-) så.

Idag har vi shoppat vår vanliga veckohandling. Passade först på att gå in på Lindex och handla de första kläderna till bebisen. Jag brukar passa på att handla Lindex basic-kläder ( ta 3 betala för 2 ) när de har erbjudandet köp för 400kr så får man 100kr rabatt. Får då mycket baskläder billigt och bra * me like *

image

Det blev 3 par byxor, 3 bodies och strumpor för under 300kr :-)

Handlade därefter mat för den kommande veckan.

image

Älva sitter alltid så snällt i kundvagnen och Nellie hjälper till med att ”plippa” varorna med självskanning 💜
Skynda sig hem och ta emot skolbarnen.  Kom lite sent då vi skulle hinna till Linnéa i skolan och lämna pengar för hon skulle på bio efter skolan…
Efter middagen fixade jag till Alice som skulle på kalas. Sen slappade vi alla

image

💜💜💜 💜

Imorgon ska jag ta mig till Stockholm och gå på en bloggmiddag som min vän Ewa och Anna anordnar för 3:e året i rad.  Äta god mat och umgås med en hel drös med tjejer. Ser framemot det.

Men nu behöver jag sova….

Kramis 💜
Och tack för era omtänksamma kommentarer till förra inlägget 💜

68

Lite off…

Jag har varit lite off idag. Trött som fasiken helt enkelt. Har en inre stress på något vis men vet inte varför….
Vill ha solsken, jag tror att det gråa tråkiga vädret påverkar sinnet.
Igår mådde jag skit. Huvudvärk från hell, sammandragningar och blodsockerfall på det fick mig till att vara sängliggandes en bra stund. Det blev bättre efter middagen tack och lov :-)

image

Dagens tröttis och magen v. 27+3

Hur mår ni alla idag?

Kramis 💜

71

Morgonbus

image

💜💜💜

101

Rita och åter rita

Nellie, Älva och Thor är i en riktig rit-period just nu. De ritar det första de gör på morgonen, direkt efter skola/förskola och det sista de gör på kvällen är att rita lite till :-)

image

image

Och jag plockar efter de lika ofta för det är någonting som de glömmer bort att göra efter all skapande….
Det börjar sakta men säkert ta form nere i källaren…. Massa ”skit” har åkt till tippen och mera lär det bli. Men det är en bit kvar att göra, typ bara en kvarts miljon kartonger kvar att gå igenom fan så mycket saker man har sparat genom åren….
Måste bara visa hur Älva somnade igår

image

Hon älskar att ligga på Peters rygg när han ligger på golvet och där slocknade hon :-)

Nu ska jag skjutsa Kevin ;-) Kram 💜

84

Missa inte Loppipodden med Mirka Norrström

annoch mirka

WEBB-TV: Så shoppar du smartast till barnen

Loppi hängde med när tolvbarnsmamman Mirka Norrström köpte vinterkläder till barnen.

Senaste inläggen

Följ mig på instagram: @tolvbarnsmamman_mirka

Senaste kommentarer

Arkiv

Kategorier

Schyssta-bananer-2
Follow on Bloglovin

Samarbetspartners

Ossoami Bloggbanner

VtAW13_Skyskraper5

RSS Tolvbarnsmamman

Meta

Läs liknande bloggar