liniz2013

Liniz's resor

Annons

Astrid Lindgrens Värld på Skansen 

I helgen kommer Astrid Lindgrens Värld till Skansen. Det bjuds på massor av roliga aktiviteter för barnen. Alltifrån Pippi teater till allsång, pannkakskalas, sagoläsning och mycket mycket mer. 


Vi har varit på det två år i rad och det har varit jätte bra. Såklart ska vi dit i helgen igen. Ses vi kanske där? Kommentera (0)

Kommentera

Annons

LinizTravel.com

Liniz Travel

Mina kära läsare från och med idag har jag flyttat till en egen domän och min nya blogg heter numera LinizTravel.com

Jag har för en längre tid sedan bestämt mig för att  skaffa en egen sida, men nu ÄNTLIGEN har det blivit av. Där kommer nu såklart fortsättningsvis att få följa med på våra resor, äventyr och få se den kommande familjetillskottet.

 

Vi ses på LinizTravel.com

 

 

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Vattenpalatset i Eskilstuna 


I helgen är vi iväg på en liten familjeweekend i Eskilstuna. Sista resan innan bebisen kommer blir det förmodligen. 


Igår badade killarna på Vattenpalatset som är ett mindre äventyrsbad. O älskar ju att bada så vi gillar ju att testa nya badhus och framför allt äventyrsbad. De var där i dryga 2h och hade skoj. 


Jag passade på och mötte upp en gammal pluggkompis sen tiden då jag studerade på Mälardalens högskola. 2003-2006 hängde jag ju väldigt mycket i staden. Så det var skoj. Eftersom det bara är ca 3v kvar till bebis ska komma bar jag inte så sugen på att bada. En promenad i solskenet passade mig bättre. 

Inatt har vi bott på Plaza Hotel i Eskilstuna och nu ska vi strax bege oss mot VIP invigningen på Parken Zoo – häng med på instagram vetja @liniztravel 

Kommentera (1)

Kommentera

Se fler...
Annons

Lakritsfestivalen 


Förra söndagen var jag och  Diana med barnen på LakritsfestivalenDe hade verkligen så mycket roligt att göra för barnen. Pysselverkstad med lakrits och tandpetare – hur smart som helst. Alla barnen satt där närmare 1h och pysslade. 


En trollkarl som trollade för barnen och lärde dem trolleri trick. 


Så var Galaxa där och sjöng för barnen. 


De hade ansiktsmålning för barnen. Så det var verkligen en riktigt lyckad dag. Medan barnen pysslade och lärde sig trolleri konster passade jag och Diana på att provsmaka alla olika lakritssorter. Gissa om vi alla var i himmelen! 

Andra året i rad på Lakritsfestivalen och vi ser redan fram emot den nästa år! 

Kommentera (1)

Kommentera

Se fler...
Annons

Travel Massive Event 


Förra veckan var jag iväg på ett Travel Massive Event för Resebloggare.

Travel Massive finns i hela världen men i Stockholm drivs det av  tre härliga tjejer; Annika/Resfredag, Sofia/Fantasiresor och Lola/Geotraveler’s niche .

Det brukar vara 3-4 ggr år. Så träffas man och inspireras av varandra, nätverkar och lyssnar på spännande föreläsningar inom resor.


Denna gången hölls eventet   i Bonne Mécaniques lokaler på söder. Vi fick inspireras av  att man kan cykla runt i världen för att upptäcka mer.

Vi fick även möjligheten att lyssna på Karin från Visit Stockholm som berättade lite mer om konferensen TBEX (Travel Bloggers Exchange) som hålls i Stockholm i juli månad. Konferensen kommer samla 900 resebloggare från hela världen och är ett utmärkt sätt att visa upp Sverige från sin bästa sida. Det förväntas bli väldigt stort!

Jag hoppas jag kommer deltaga något under Tbex. Annars kommer nästa Travel Massive att vara då, det vill jag absolut gå på, så kanske ses vi där?

Kommentera (2)

Kommentera

Se fler...