Matstugan

Kycklingrullader Pärl Cous Cous och Myntayoghurt

Kyckling kronfågel

Jag är ingen övermänniska, jag har inte alltid tid ork, energi att stå och röra i grytor i timmar. Urtrött idag. Så även jag använder mig av halvfärdigt då och då. Men jag försöker att hålla fanan i topp vad gäller kvalitet. Ikväll var en sådan kväll. Det bidde Kronfågels ugnsfärdiga kycklingrullader med getost, honung och pinjenötter (klar på 20 minuter i ugnen). Till pärl cous cous (Älskar!) och grym färdigblandad Myntayoghurt från Sevan. Dessutom en massa grönt såklart. Finfin vardagsmiddag på drygt 20 minuter.

kronfågel kycklingrullader

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.