Fjällbacka kallar – Matstugan
Matstugan

Matstugan

Fjällbacka kallar

Imorgon: Fjällbacka på Västkusten. Som jag längtar. Jag har ännu inte varvat ner utan sprungit runt och fixat. Matstugan byter namn och kommer finnas på ny plats inom en vecka. Nervöst som bara den. Det ska bli så skönt nu att dra iväg med barnen och bara vara lite. Jag hoppas såklart på bra väder, men bara att ha tid med barnen är himmelriket vare sig det regnar eller är högsommar. Vi åker imorgon bitti till Fjällbacka och för mig som aldrig varit på Västkusten ska det bli oerhört spännande.

DSC_1386

Håller på och packar: Sommarens nya kylväska är från Rice med små söta citroner på, Vattenflaska med kolv för frukt och örter från Sagaform och Noxidoxi Mist STOP! som är en ansiktsspray för fukt och näring (har alltid en anisktspray på sommaren och alltid en stående på jobbet) som kom med i Glossy Box – Morsdag 2015 boxen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Matstugan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.