Kontraktbryt och Psykbryt – Matstugan
Matstugan

Matstugan

Annons

Kontraktbryt och Psykbryt

stor header linda matblogg (1)

Senaste veckan har varit en berg-och-dalbana. Jag sade upp mig från Loppi i mars. Samtidigt blev jag erbjuden att blogga på en annan sida och få mer betalt för att blogga där än jag fått på Loppi. Jag tackade ja och skrev kontrakt. De skulle föra över min blogg och hjälpa mig med det mesta. Det är en väldigt stor sida och de skulle lobba för mig och boosta upp bloggen och jag skulle garanterat öka besöksstatistiken. Hur som ju mer jag mailade med dem ju mer gick det upp för mig att de ville styra min blogg angående innehåll osv. Så, jag fick ett ryck och sa upp mig och bad dem bryta kontraktet för en vecka sedan.

matstugan-header

Bestämde mig för att köra min egen grej, på min egna domän.  Men i måndags grät jag mig igenom dagen, totalt psykbryt. Hur kunde jag säga nej till att tjäna pengar på bloggen, jag som är ensamstående och inte ens har råd att resa utomlands med mina barn, och sedan så säger jag nej till de extra pengarna och skulle istället betala för hjälp att sätta ihop en egen blogg, hitta och köpa en ledig domän, betala för webhotell och allt det på mindre än en vecka. Måndag kväll var bestämt sedan länge att jag och två av mina närmsta vänner skulle gå ut och äta på Supper – Gården. Jag blev sen och messade och min kompis ringde mig på bussen och då började tårarna bara flöda och jag grät hela vägen in till stan av stress, press och omöjligheten i att hinna få en blogg ‘up and running’ på några dagar. Men man gör sina val och för mig handlar 2015 om att ta kontroll över mitt liv på ett bättre sätt. Med otroligt massa professionell hjälp, ett antal timmar på Skype, hundratals mail fram och tillbaka så börjar sidan ta form, EXAKT så som jag har velat ha den med lite småroliga funktioner dessutom.  Är ni nyfikna så vassego att kika in på lindasmatstuga.seAllt är inte klart än, men på god väg. Fin helg på er! Vi hörs och syns från Fjällbacka

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Matstugan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carro

    Håller med ovanstående, tycker många verkar vara mer intresserade av pengar och att få gratissaker, så man vet inte vad som är äkta och inte snart längre, stå på dig!

Annons