Matstugan

Tadaaaa…och Årets Glögg hos Blossa smakar….

BLOSSA

……LAVENDEL & liten touch av HONUNG. Intressant och sofistikerat god. Det är Blossas 14e årgångsglögg. Den passar bra till klassiska glöggtillbehör såväl som lagrade ostar och lufttorkad skinka. I år har ett franskt torrt vin med hög syra blandats med ett modernt Muscatvin från Spanien och lagrats i drygt en månad. Den kommer finnas i Systembolagets beställningssortiment from den 1 Oktober.

DSC_0130

Årets Blossa är en ljus glögg. Till den fick vi franska tilltugg i form av macaronbakelser, plommonbröd med ankleverterrin och provensalsk aprikoskräm med vanilj- och lavendelkräm. Läckerheterna är skapade av Sébastien Boudet, som själv fotade och instagrammade för fullt.

SEBASTIEN BOUDET

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.