Matstugan

Pasta Tricolore

Pasta tricolore

Bjöds på den här pastan hos min vän för någon vecka sedan, den var så god så ni bara måste få receptet. Hon hade även i sådär en näve sockerärtor.

Du behöver (för 4 pers)

300 g pasta tagliatelle

250 g fryst (eller färsk) bladspenat

400 g kycklingfiléer

2 st vitlöksklyftor

50 g soltorkade tomater

2½ dl mellangrädde

Smör, salt, svartpeppar

Gör så här

Koka pastan.

Tina den frysta spenaten och krama ur vattnet. Skär kycklingen i strimlor eller små bitar.

Skala och hacka vitlöken fint. Strimla tomaterna och spenaten grovt. Bryn kycklingen i smör i en stekpanna. Salta och peppra. Tillsätt vitlök, tomater, spenat och grädde. Låt det koka ihop några min. Servera såsen med pastan.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.