Citrusslungad grönsallad
Fräscht som bara den med citrusfrukter i dressingen. Inspirationen kommer från restaurang Le Rouge, men jag har gjort en egen variant. Testa själva! Ps. Den här underbara skålen har min älskade moster gjort. I slutet av förra året gick hon bort i cancer och jag saknar henne så mycket, men då jag ser skålen så kommer så många fina minnen upp av henne.
Du behöver
1 apelsin (finrivet skal och saft)
1 citron (finrivet skal och saft)
1 lime (finrivet skal och saft)
½ dl olivolja
1 msk sherryvinäger
1 msk vitvinsvinäger
½ msk flytande honung
salt, peppar
Gör så här
Vispa ihop alla ingredienser. Smaka av med salt och peppar. Blanda med sallad.
Kommentarer
Lämna ett svar
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Skålen är underbar och salladen lät mums 🙂 kram Diana