Matstugan

Matstugan

Annons

Korven har flyttat in i finrummet

korv_printz_finkorvÅt världens godaste korv på Restaurang Printz: Rödvinsmarinerad korv toppad med skogsvampröra och tryffelmajonäs i ett stenugnsbakat korvbröd. Galet god!

Korvfestival! Ja nu är det snart dags igen att få smaka på goda korvar och testa nyheter.  Det är trendigare än någonsin med korv. Helgen 29-30 mars är det dags för årets största korvfest i Annexet vid Globen. Jag har blivit tillfrågad om att bli korvfestivalbloggare och häromdagen var det pressträff inför festivalen på restaurang PrintzKorvfestivalenKorvfestivalgeneralen Christina Möller presenterade allt roligt som kommer hända på festivalen. Förutom att du kan smaka och köpa hem all världens korvar så kommer du få experttips, trendtips, barnen kan gå korvskola och göra en meter korv (ingår i entréavgiften) och Jens Dolk tipsar om lämpliga drycker till korv, bara för att nämna några saker. Programmet leds från scenen av Jan Scherman och Ulf Elfving, som båda är stora korvälskare och ledamöter i Korvakademien, som arrangerar Korvfestivalen i samarbete med LRF.printz_korvfestivalen 1 meter korv på G i korvmakeriet. På Restaurang Printz kan man, genom en glasruta, se hur korven tillverkas, såg så roligt ut. Jag har aldrig testat att göra korv, blev grymt sugen på att testa.DSC_0117Snyggaste korvrestaurangen! På Restaurang Printz finns Mathallen ovan, men även en Matsal, Deli där du kan köpa med dig korvar och såser, en lyxig variant av korvkiosk för en fantastisk snabbkorv och en bar med 25 sorters fatöl och hela 350 olika sorters ölsorter! printz_korv_restaurangHärlig kyl proppad med ölsorter som passar till alla sorters korvar. Purfärska, tunna skivor. Ville norpa lite och smaka…Men det var inte till oss utan till lunchgästerna.

Kommentarer
Matstugan

Kommentera

Annons