Matstugan

Vinn Västkustchips!


Estrella lanserar nu ett kvalitetschips – Västkustchips. De är gjorda på gammaldags vis och friteras i grytor. Jag har fått testa dem och de är så goda att ni anar inte,  De kommer i smakerna Gräddfil & lök och Havssalt. De i havsalt kommer dels i vanlig variant, dels i räfflad. Jag tyckte om alla smakerna, men kanske allra mest om den räfflade med havssalt. 
Tog med påsen med Gräddfil och lök till jobbet för provsmakning i  fredags. Dessutom följde Annie med. Det blev riktig helgstämning med chipsen och de försvann i ett huj. Så blir man populär på jobbet!
 
Västkustchips är hårdare, knaprigare, krispigare så de skulle passa perfekt som förrättssnacks med en klick gräddfil och t ex lite tapenade på. Men det är ju förstås om man kan låta bli att äta upp dem. 
 
Nu vill ni vinna förstås? För att ha chansen att få en av 6 kartonger med 3 påsar i varje så svarar du helt enkelt i kommentarsfältet på frågan (svaret hittar du bl a på Estrellas sida på Facebook eller Hemsidan):
 
Varifrån kommer potatisen till Västkustchipsen?
 

Tävlingen avslutas onsdag 5e oktober. Glöm inte ange mailadress. 
 
Stort Lycka Till! 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Martina

    Hej,

    Jag vill ju gärna vinna lite helgsnacks 🙂

    Potatisen kommer ifrån västkusten och gårdarna är Edenberga Mölla, Skottorps Säteri och Bjärome!

    Tack för en fin och inspirerande blogg!

    Kram Martina W

  2. milis

    Svaret är edenberga mölla, skottorps säteri och bjärome. så med andra ord kommer den från västkusten 🙂

  3. Rania

    Potatisen kommer från den magra jorden på den västra kusten, dvs vääästkusten (och inte veestkusten som stockholmare skulle säga) 🙂

  4. Linda

    Ohh jag tar gärna chansen! De kommer ifrån Edenberga Mölla, Skottorps säteri, Bjärome vilka alla är gårdar belägna på härliga västkusten :))

  5. Mia

    Västkusten kommer potatisen ifrån, närmare bestämt Edenberga Mölla, Skottorps säteri, och Bjärome. Mums bums 🙂

  6. Sandra Åkerström

    Dom kommer ifrån västkusten. Jag är en stor chipsälskare så det hade varit så gott!:) Med vänlig hälsning, Sandra Åkerström