Matstugan

Edamame med tryffelolja och flingsalt – Mmmm

Jag är helt såld på Edamame bönor just nu, men det måste vara med tryffelolja och flingsalt. Har ikväll satt i mig en hel stor skål själv då jag tittade på Sveriges Mästerkock 2012. Du måste verkligen testa om du inte gjort det redan. Det är sojabönor i sin skida helt enkelt. Du drar med tänderna ut bönorna ur skidan, liksom ploppar ut dem. Så inte tugga i dig hela skidan som en vän till mig gjorde första gången.
 
De finns i varje bra frysdisk. Man lägger dem frysta i kastrull med vatten, kokar upp, häller av vattnet och droppar över tryffelolja och strör över flingsalt.Världens godaste snacks, och dessutom nästan övernyttigt:-)
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.