Kejti Ståhl

– LEEGEEHAAM OMFG –

Om du inte orkar läsa mer av det här inlägget än rubriken så har du ändå fått med kontentan av min åsikt av dessa produkter.
Men om du vill läsa mer så kommer jag gladeligen beskriva ingående hur min hud har mått och mår i detta nu!

 

Först och främst bjuder jag här på en bild på hur jag ser ut exakt just nu. Tagen för två minuter sedan inne på badrummet.
Osminkad och helt oredigerad. Har inte ändrat ljus, mättnad, filter – Ingenting!
Detta för att ni ska få en uppfattning om hur jag och min hy ser ut just nu helt enkelt.

Ni ser att jag är röd och lite prickig runt näsan (perioral dermatit) men inte alls så farligt just nu!

 

Jag har så länge jag kan minnas beskrivit min hy som blandad. Väldigt torr, glansig T-zon fram mot eftermiddagen och får ibland en och annan plita. På det har jag haft skov av Perioral Dermatit de senaste 12 åren.
Jag har dock känt att min hy har varit hyfsat stabil och under kontroll de senaste åren. Även om torrheten stört mig mycket så har jag ändå förlikat mig med den.
Men så slutade jag amma för ca 6 månader sedan och min hy ballade ur totalt! Blev väldigt hormonell. Finnar här och där, framförallt kring haka och käklinjen och det kändes liksom som att INGET funkade.
Blev även superkänslig mot alla typer av C-vitaminprodukter och även vissa produkter som var antioxidantrika. Fick megautbrott av Perioral Dermatit som bara vägrar gå över. Ni förstår uppgivenheten..
Bytte ut hela min hudvårdsrutin förutom ögonkräm (för evigt trogen Maria Åkerbergs ögonkräm) och började köra Paulas Choice för torr hy.
Kändes okej, men blev ingen större förändring (förutom att hyn blir galet plumpad av deras BHA!).

Sen fick jag upp en annons på Instagram om en mask som innehöll typ raw honung och höga halter av propolis, blev intresserad och läste på, visade sig att det kunde ha bra effekt mot PD.
Kände dock att jag ville satsa på min hudvård överlag och inte bara en mask och hittade då Leegeehaam.
Eftersom jag nästan använt upp alla mina grejer från Paulas Choice körde jag i vind och beställde både rengöring, toner, ampoule och dagkräm.
Den första produkten jag la till var tonern och märkte skillnad i princip direkt! Min hy fullkomligen sög upp den som en svamp!
Bara några dagar därefter introducerade jag fuktkrämen och med den+tonern fick jag ytterligare effekt. Jag som alltid brukar bli glansig fram mot lunch/eftermiddag hade nu bara ett fräscht glow. Jag var såld.

Nästa produkt att introducera var propolis ampoul. Denna använder jag endast kvällstid (dagtid kör jag olja från Björk &Berries) men varje applicering känns lyxig. Droppar en droppe på vardera kind samt panna. En lätt formula som ger huden en vitaminbomb och superhärlig lyster.
Sist men inte minst bytte jag ut rengöringen. En liiiten liten klick med lätt fuktade händer rengör ansiktet ordentligt men skonsamt. Har jag tränat med smink på rengör jag ansiktet två gånger men fortfarande med små klickar.
Rengöringskrämen luktar SÅ gott. Väldigt milt men gott! Texturen blir typ som raklödder så det känns verkligen som att den sveper med sig alla orenheter. ÄLSKAR!

 

Hur mår min hy nu då efter ca en månads användning av produkterna?

Den mår bra! Riktigt bra!
Den känns liksom stabil? Och fräsch!
Glowet jag har känns magiskt. Min hy ser liksom pigg och fräsch ut. Levande!
Har inte fått en enda finne under denna tiden och jag som annars kan få det sista två veckorna av cykeln har hittills inte fått en enda! Yaay!
Har inte märkt någon enorm skillnad på min PD dock.. Men eftersom den är så ”aktiv” i sig så har jag svårt att förvänta mig underverk, Men den har i alla fall inte varit lika blossande röd och kliande senaste veckor så det känns verkligen skönt!

Nu är jag ruskigt sugen på att testa Leegeehaam’s sheetmasks – Framförallt den med propolis!
Någon som testat och kan rekommendera?
När jag kikar Leegeehaam’s egna hemsida har de ytterligare en uppsjö av produkter som jag skulle vilja testa, till exempel en cica repair cream som jag kan tänka mig kan ha god effekt på min PD (?), men än så länge har jag inte hittat några återförsäljare av denna i Sverige. Kommer förhoppningsvis!

Ska bli spännande att se hur min hud reagerar efter fortsatt användning, men eftersom jag redan märkt skillnad så har jag svårt att tänka mig att den kommer sparka bakut.
Ville ändå avvakta en månad med att ge någon recension av produkterna eftersom min hy trots allt kan reagera hormonellt.

Ja.. Vet inte om jag ska skriva några avslutande ord här?
Nä, tror det räcker med all text ovan haha 😛

Här är alltså produkterna jag använt! 

Ni hittar Leegeehaam hos Skincity och Glowid!

Observera att detta INTE är ett sponsrat inlägg!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.