Kejti Ståhl

– TAPPAD RÖST OCH FILMTIPS –

Wow vilken vecka det har varit! Hittills väldigt händelserik!
Har startat upp alla StarkMamma-grupper och på det även tappat rösten. Jag har haft problem med mina stämband sedan 2012 då jag fick en bihåleinflammation som gick ned i lungorna och ”förlamade flimmerhåren” (enligt läkaren). Även då tappade jag rösten och sedan dess har mina stämband varit sjukt känsliga.
Eftersom jag pratar hela dagarna och aldrig i normal samtalston så blir det lätt att jag får forcera min röst och anstränga den.
Så efter en dag med tre gruppass och några PT-klienter är det inte ovanligt att den tackar för sig.
Vilket nu alltså har hänt.

Tack och lov så har jag inte jobbat idag utan kunnat vara hemma och TYP vila rösten. Är betydligt svårare än vad man tror att vara tyst när man har en minimänniska runt sig. Jag har liksom känt mig så dum som sitter bredvid och lägger pussel helt tyst?
Sån annorlunda känsla liksom, bara sitta helt tyst.
Men jag håller tummarna för att rösten är bättre till imorgon!

Nu ikväll har Valther *pepparpeppar* sovit ganska gott så jag har sett den där nya filmen på Netflix – Bird Box!
Och lemme tell yah! Den var så jäääkla spännande! Satt nästan och skakade bitvis.
Var tvungen att pausa efter halva filmen för att andas lite haha. Inte så läskig som jag föreställd mig (vilket jag är glad för) men väldigt spännande som sagt. Erik hade för ont för att se film men jag hoppas han kan se den en annan dag för den var verkligen sevärd! TIPS!

Nej nu måste jag borsta tänderna och krypa till kojs. Imorgon blir en rolig dag!

Bild från IMDB

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.