– ÅRETS NÄST SISTA OCH KRUPP – – Kejti Ståhl

Kejti Ståhl

– ÅRETS NÄST SISTA OCH KRUPP –

Ja tänka sig att det nu bara är en dag kvar av det här året.. Känns väldigt klyschigt att säga men HUR fort har inte detta året gått?!
Åren går utan tvekan fortare när man 1. Blir äldre och 2. Får barn!

Så vad har då hänt 2018? Ja det mesta har såklart kretsar kring Valther. Att mer och mer komma in i livet med barn, som mamma, att Erik och jag ska förhålla oss till varandra och vår relation på ett nytt sätt. Allt måste planeras på ett helt annat vis.
Addera ett barn som vägrar att sova och som är absolut NOLL mottaglig för rutiner och ni kan själva gissa att det varit och fortfarande är en ganska stor utmaning.
Men jag älskar min nya vardag som mamma och jag älskar min son så mycket att det ibland gör ont i kroppen. Äntligen äntligen kom just han till oss <3

Förutom att lära sig det nya livet med V har jag även jobbat en hel del. Jag vill fortsätta utveckla StarkMamma och till 2019 hoppas jag på att kunna träna fler mammor och även fler PT-klienter (män som kvinnor).

Men vad händer just nu denna kväll? Jag sitter i soffan med Polly sovandes i knät (hon konkurrerar med datorns plats), äter en banan för att fylla på energi inför natten och hör då och då hur Valther knorrar till inifrån sovrummet. Stackaren har haft krupp i drygt 48h och det är riktigt kämpigt för honom att sova, mer än vanligt liksom. Plutten. Så svårt. Man känner sig så hjälplös.
Igår gick jag faktiskt och la mig samtidigt som han för jag var helt slut. Men idag känner jag att jag har lite mer energi så passar på att avverka något mail och även plugga lite koreografi.

Hoppas att ni haft en härlig kväll! 

Trött kille som somnade i famnen tidigare idag – Helt slut!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.