– STRÅLANDE JUL – – Kejti Ståhl

Kejti Ståhl

– STRÅLANDE JUL –

Hej på er! Vilken pang-jul vi hade igår! Och idag fortsätter firandet..
I år firar vi i Stockholm hemma hos mina föräldrar plus min syster och hennes son. Det är andra julen som jag Erik och Valther får fira tillsammans som en familj <3
Magiskt.

Och vilken jul det är alltså! Snö, sol och minusgrader. Vi firar enligt mitt jul-motto att ”göra så lite som möjligt under så lång tid som möjligt” haha. Jag gillar inte att stressa och hetsa under julen. Jag vill skrota runt i myskläder, ta långa promenader, äta gott och spela spel. Med små barn går dagarna per automatik väldigt snabbt och detta ret är inget undantag.

Förutom att fira jul och umgås har även Valther åkt pulka för första gången! Det var.. Blandade känslor kring det.. Att sitta still är inte riktigt hans grej och pulkaåkning var alltså inget undantag. Men förhoppningsvis kommer han tycka att det är roligt nästa gång vi åker!

Som vanligt är jag allra mest aktiv på Instagram och Youtube, och vill man se hur vi firade igår så kan ni se det här! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.