– TISDAG! – – Kejti Ståhl

Kejti Ståhl

– TISDAG! –

Alltså så skumt.. Det förra inlägget skrev och postade jag i söndags, på advent, men nu när jag loggade in så stod det uppladdningsfel. Suck! Jaja. Fick posta det igen!

Idag är det i alla fall tisdag och jag sitter just nu i köket i Osby. Har precis ätit lunch, svarat på några mail och planerat resterande av veckans PT-klienter. Ska strax bege mig ut i det gråa vädret för att sätta upp lite StarkMamma-affischer.
Det finns några enstaka platser kvar till grupperna som kör igång i januari och är du sugen på att vara med så kan du klicka in HÄR !

I övrigt så har jag en hyfsat lång jobbdag framför mig. Är hemma kl 20 ikväll så då har Valle redan somnat. Eller ja, han ska faktiskt sova hos sin farmor och farfar inatt så blir ändå inte att jag kan gosa med honom ikväll och inatt. Men imorgon så!

Nej nu måste jag stänga ned datorn och bege mig ut!
Hoppas ni har en härlig tisdag!

Ser ni förresten mitt envisa babyhår som bara VÄGRAR ligga på rätt sida av benan hahah. Blir tokig! 😛

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.