Kejti Ståhl

– FÖRSTA ADVENT –

Så var december månad äntligen här, och idag även första advent. Årets mysigaste månad utan tvekan!

Idag har vi pysslat och pyntat hemma. Vädret har inte varit supertrevligt men jag och Valle kom ändå ut på en timmes promenad i regnet. Jag passade då på att inviga min nya fodrade regnjacka jag köpte på Lager157 i Kristianstad igår. Så härlig och jag älskar färgen!

Snart är denna helgen slut och jag tycker det har varit en riktigt skön sådan. Shopping i Kristianstad igår och hemmamys idag! Imorgon väntar näst sista gången på terminens babysim och sen blir det som vanligt jobb tis, ons, tors. Mysigt med helg men också roligt med vardag!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.